Ilmastoreppu-arvonta 12.-31.7.2021

Haluatko oman Ilmastorepun? Osallistu arvontaan, niin voit voittaa reput sulle ja kaverillesi! Kerro Ilmastorepun Instagram-postauksen kommenteissa, kenelle antaisit repun, niin olet mukana arvonnassa.

Reppu on valmistettu vastuullisesti ja se muuntautuu helposti pyöräreissukäytöstä viikonlopun retkeen sopivaksi.

Arvonnan säännöt:

Arvontaan voi osallistua Ilmastorepun Instagarmissa kommentoimalla 12.7. jaettavaan arvonta-aiheiseen postaukseen. Postauksessa pyydetään kertomaan, kenelle antaisit repun.

Voittaja arvotaan elokuun alussa. Ilmoitamme arvonnan voittajalle vastaamalla voittajakommenttiin. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse yksityisviesteitse sovittuun osoitteeseen.

Osallistumisaika:

12.-31.7.2021

Palkinto:

Arvomme 2 kpl Ilmastoreppuja, jotka voittaja saa itselleen ja kaverilleen.

Järjestäjä:

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry, Töölönkatu 55, FI-00250 Helsinki

Osallistumiskelpoisuus:

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat Instagram-palveluun rekisteröityneet. Osallistumisoikeutta ei ole Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n tai partiopiirien työntekijöillä.

Yleistä:

  • Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli arvottuun henkilöön ei saada yhteyttä viikon kuluessa.
  • Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.
  • Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajan nimen/käyttäjätunnuksen Ilmastorepun Instagram-tilillä.
  • Osallistumalla arvontaan osanottajan oletetaan hyväksyneen ja sitoutuneen näihin ehtoihin, joita tulkitaan Suomen lain puitteissa.
  • Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.
  • Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

Instagram:

Arvonta ei ole Instagramin tai Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin tai Facebookiin. Osallistujat vapauttavat Instagramin ja Facebookin kaikesta vastuusta arvontaan liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.