Yleinen Pestien tuki Lpk:n johtaminen

Virkistystä johtajistolle: johtokolmikon älypeli julkaistu

Aikuisen elämä partiossa pitää usein sisällään aika montaa paperinmakuista k:ta: kehittämistä, kouluttamista, kokoustamista, kirjoittamista… On tärkeää, ettei jumituta tekemään vain sitä, mitä aina on tehty, vaan uskalletaan ajatella asioita laajemmin ja kehittää jatkuvasti omaa johtajuutta ja lippukunnan toimintaa. Vähintään yhtä tärkeää on kuitenkin myös pitää hauskaa.

Johtokolmikon älypeli yhdistää nämä kaksi: se tarjoaa johtajistolle rennon parikymmenminuuttisen esimerkiksi kokouksen kahvitauolle, mutta samalla saa pelaajat kurkistamaan erilaisiin tukimateriaaleihin ja haastaa miettimään asioita myös lippukunnan kehittämisen kannalta.

Johtokolmikon älypeli on rakennettu niin, että sen voi järjestää hyvin pienellä vaivannäöllä tai muokata enemmän pakohuoneen suuntaan. Helpoimmillaan peli ei vaadi kuin muutaman lapun tulostamisen ja laitteen, jolla pelaava ryhmä pääsee nettiin. Innostuvalle pelinohjaajalle vain taivas on rajana, ja peli on muokattavissa haastavammaksi ja pakohuonemaisemmaksi.

Klikkaa linkkiä ja pohdi, miten juuri teidän lippukuntanne johtajisto voisi peliä käyttää!