Piparkakkukilpailu

Osallistu kilpailuun!

Piirretty kuva piparkakkutalostaJulistamme avatuksi Partio-lehden suuren piparkakkukisan. Kilpailuun voi osallistua yksin
tai yhdessä vartion, lauman tai muun ryhmän  kanssa. Tyyli on muuten vapaa, mutta tuotoksen
pääraaka-aineena tulee olla piparkakut ja aihealueena partio. Voit tehdä piparkakuista
esimerkiksi kesäleirin, teltan, kolon, jamboreen tai vaikka metsän. Sinä päätät!

Julkaise tuotoksesi 19.12. mennessä Instagramissa hashtagilla #partiopiparikisa, niin osallistut upeiden palkintojen arvontaan. Voit myös lähettää kuvan sähköpostilla osoitteeseen partio-lehti@partio.fi 19.12. mennesssä. Pääpalkintona on 50 euron lahjakortti Scandinavian Outdooriin.

Arvonnan säännöt:

Kilpailuaika 26.11.-19.12.2021

Arvontaan voi osallistua julkaisemalla kuvan Instagramissa 19.12. mennessä  hashtagilla #partiopiparikisa (tilin tulee olla julkinen) tai lähettää kuvan sähköpostilla osoitteeseen partio-lehti@partio.fi 19.12. mennesssä.

Voittaja arvotaan heti kilpailuajan päätyttyä. Ilmoitamme voittajalle yksityisviestillä.

Järjestäjä:

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry, Töölönkatu 55, FI-00250 Helsinki

Osallistumiskelpoisuus:

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Instagram-palveluun rekisteröityneet henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n työntekijöillä.

Yleistä:

  • Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli arvottuun henkilöön ei saada yhteyttä viikon kuluessa.
  • Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.
  • Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet @partioscout-tilillä Instagramissa.
  • Mikäli kuva lähetetään sähköpostilla, järjestäjä pidättää oikeuden julkaista kuvan @partioscout-tilillä Instagramissa.
  • Osallistumalla arvontaan osanottajan oletetaan hyväksyneen ja sitoutuneen näihin ehtoihin, joita tulkitaan Suomen lain puitteissa.
  • Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.
  • Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

Instagram:

Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Instagramin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.