Adventtikalenterin verkkokauppa uudistuu!

Partiolaisten adventtikalenterin verkkokauppa on kokenut perinpohjaisen uudistuksen. Kuluneen kesän ja alkusyksyn aikana sivusto on rakennettu kokonaan uusiksi, jotta kalenterin ostaminen ja paikallisen myyjän löytäminen olisi mahdollisimman helppoa. Uudistuksen yhteydessä on kiinnitetty erityistä huomiota sivuston toimivuuteen erilaisilla laitteilla.

Adventtikalenteri.fi -verkkokaupan kautta on mahdollista ostaa partiolaisten perinteinen adventtikalenteri itselle tai lahjaksi. Samalla tilauksella kalenterin voi nyt ostaa useampaan osoitteeseen toimitettavaksi, ja toimitukset onnistuvat luonnollisesti myös ulkomaille!

Partiolaisten adventtikalenterin hinta vuonna 2019 on 10 euroa, ja valtaosa tuotosta ohjataan suoraan paikallisen ja alueellisen partiotoiminnan tueksi. Myös verkkokaupan kautta voit valita lippukunnan, jolle tuotto kalenterin myynnistä ohjataan.

Siirry ostoksille adventtikalenterin verkkokauppaan! www.adventtikalenteri.fi

Suomalaiset partiotytöt toivat kalenteriperinteen Suomeen vuonna 1947 ja sen jälkeen partiolaisten adventtikalenteri on ilmestynyt joka vuosi. Adventtikalenterien myyntituotto käytetään kokonaisuudessaan partiotoimintaan, ja suurimman osan siitä saavat kalentereita myyneet paikalliset lippukunnat. Voit tavata isoja ja pieniä kalenterimyyjiä kaduilla, ostoskeskuksissa ja erilaisissa tapahtumissa – jopa omalla kotiovellasi! Tänä vuonna kalenterin on kuvittanut Finlandia Junior -palkittu Christel Rönns.