Ensimmäiset tekijät pestattu Finnjamboreen leiritoimikuntaan

Kesällä 2022 järjestettävään Finnjamboreen leiritoimikuntaan on tehty ensimmäiset rekrytoinnit.

Seuraavan, kesällä 2022 järjestettävän finnjamboreen suunnittelu pääsee kunnolla vauhtiin, kun leiritoimikuntaan on rekrytoitu ensimmäiset johtajat:

  • Resurssijohtaja: Joonas Hirn, Kivenlahden Piilevät, Pääkaupunkiseudun Partiolaiset
  • Kasvatusjohtajat: Aino Pohjanvirta, Ekin Partio, Järvi-Suomen Partiolaiset ja Matsku Salminen, Maahiset, Pääkaupunkiseudun Partiolaiset
  • Osallistujajohtaja: Katriina Rauman, Auran Eräkurjet, Lounais-Suomen Partiopiiri
  • Elämysjohtaja: Anna Enbuske, Napapiirin Tytöt, Lapin Partiolaiset

Suomen Partiolaisten hallitus vahvisti pestit kokouksessaan viime viikolla. Valinnat tehneiden leirinjohtajien Maria ”Kerttu” Nikkarin ja Janne Costianderin mukaan rekrytointi on sujunut hienosti.

– Partiossa on viime vuosina tehty todella paljon asioita oikein, sillä osaavat ja aikaansaavat johtajat hakevat itselleen aikaisemmista projekteista huolimatta yhä suurempia haasteita, Nikkari ja Costiander kiittelevät.

Leiritoimikunta ei ole vielä täysin koossa ja leirinjohtajat toivovatkin, että he saavat puuttuvat henkilöt nopeasti rekrytoitua mukaan porukkaan.

– Aloitamme hommat leiritoimikunnan kanssa toden teolla maaliskuussa ja seuraavaa tekijätasoa rekrytoidaan tulevan kesän aikana, Nikkari ja Costiander kertovat.

Jos siis leiritoimikunnan pesti kiinnostaa, kannattaa olla pikaisesti yhteydessä leirinjohtajiin. Nyt avoinna olevat pestit ja hakuohjeet löytyy osoitteesta finnjamboree.fi. Tulevien rekrytointien osalta kannattaa seurailla aktiivisesti partion sosiaalisen median kanavia, partio.fi-pestit -sivua ja Finnjamboreen Instagram-tiliä (@finnjamboree2022).

Finnjamboree on Suomen partiolaisten kuuden vuoden välein järjestettävä leiri, joka kokoaa yhteen jopa yli 15 000 partiolaista ympäri Suomen. Seuraava finnjamboree järjestetään Hämeenlinnan Evolla kesällä 2022.

Lisätietoja:

Leirinjohtajat Maria ”Kerttu” Nikkari, maria.nikkari@partio.fi ja Janne Costiander, janne.costiander@partio.fi