Suomen Partiolaisten seuraavan Finnjamboreen johtajat on valittu

Kuvassa Janne Costiander ja Kerttu Nikkari
Finnjamboree 2022 johtajat Janne Costiander ja Kerttu Nikkari.

Seuraavan Finnjamboreen johtajiksi on valittu Maria ”Kerttu” Nikkari Kaarinan Sädetytöistä ja Janne Costiander Säynätsalon Päijännepartiosta ja Karhunvartijoista. Finnjamboree on Suomen partiolaisten kuuden vuoden välein järjestettävä leiri, joka kokoaa yhteen jopa yli 15 000 partiolaista ympäri Suomen. Leiri järjestetään Hämeenlinnan Evolla kesällä 2022.

Finnjamboree on Suomen Partiolaisten suurin ponnistus, joka näkyy niin partion sisällä kuin ulkopuolellakin koko vuoden 2022. ”Leiri on myös erinomainen tilaisuus uudistaa partiota, joten olemme hallituksessa ja partioneuvostossa jo nyt laittaneet paljon aikaa sen miettimiseen. Rekrytoinnin kanssa tehtiin tiiviisti töitä useita kuukausia, ja oli hienoa havaita kuinka paljon kiinnostusta näin isot pestit saivat osakseen. Meillä oli todellakin positiivinen ongelma valita useista hyvistä kandidaateista ne parhaat,” kertoo Suomen Partiolaisten varapuheenjohtaja Lasse Roiha.

”Finnjamboreen johtajana saa olla aitiopaikalla tekemässä ja näkemässä partiota sekä mukana kehittämässä sitä. Projektit ovat parasta partiossa ja mitä isompi projekti sen parempi. Kun tämä pesti tuli haettavaksi, ei tällaiseen mahdollisuuteen voinut olla tarttumatta,” Janne ja Kerttu kertovat.

Tärkeä tavoite on, että leiri kokoaa yhteen koko Suomen jo alusta saakka. Janne ja Kerttu ovatkin jo miettineet miten leirin tavoitteet tehdään yhdessä tulevien kuukausien aikana. ”Meidän unelmissa Finnjamboree on kaikkien nykyisten ja tulevien suomalaisten partiolaisten projekti. On suuri ilo ja kunnia olla johtamassa sitä. Nyt on kaikilla loistava mahdollisuus tulla mukaan vaikuttamaan siihen, millainen Finnjamboreesta 2022 tulee. Syksyn aikana keräämme  laajasti toiveita ja tarpeita, joiden pohjalta talven aikana muodostetaan leirin tavoitteet Tervetuloa esimerkiksi Johtajatulien perjantai-illan nuotiolle juttelemaan omista toiveista ja ajatuksista projektiin liittyen ,” Janne ja Kerttu esittävät kutsun.

”Talvella myös rekrytoidaan lisää porukkaa tekemään tätä meidän kanssa,” he muistuttavat lopuksi.

Onnea suureen pestiin Kerttu ja Janne!