Esikoulujen partioviikon ilmoittautuminen tammikuussa 2021

Partiolaiset kutsuvat kaikki esikoululaiset tutustumaan partion jännittävään maailmaan Partioviikolla 2021! Viikon aikana kokeillaan uusia asioita ja liikutaan luonnossa. Jokainen lapsi saa oman tehtäväkortin, johon kerätään tarroja.

Opettajan opas sisältää ohjeet viikon aikana tehtäviin aktiviteetteihin. Aktiviteetit on lajiteltu oppaaseen esikoulun opetussuunnitelman tavoitteiden mukaan. Oppaassa on myös ohjeita partiotapoihin ja lukuisiin leikkeihin. Materiaali on esikouluille ilmainen.

Esikoulut voivat käyttää materiaalia itselleen sopivana ajankohtana, joko partioviikolla 19.-25.4.2021 tai milloin itselle parhaiten sopii.

Ilmoittautuminen esikoululaisten partioviikkoon tehdään päiväkodeittain tammikuun 2021 aikana. Lisätietoa ja ilmoittautuminen esikoulukampanjan sivuilla

Partioviikkoa vietti vuonna 2019 peräti 30 000 lasta 1500 esikouluryhmästä. Vuonna 2020 materiaaaleja ei lähetetty esikouluihin koronatilanteesta johtuen, vaan materiaalia tarjottiin toiminnassa oleville esikouluille sähköisesti.