Esikoulujen partioviikko

Partiolaiset kutsuvat kaikki esikoululaiset mukaan Partioviikon viettoon huhtikuussa 2022. Partioviikolla 2022 esikoululaiset pääsevät tutustumaan partion jännittävään maailmaan! Viikon aikana kokeillaan uusia asioita ja liikutaan luonnossa. Jokainen lapsi saa oman tehtäväkortin, johon kerätään tarroja viikon aikana.

Esikoulujen partioviikon materiaalit

Opettajan opas sisältää ohjeet viikon aikana tehtäviin aktiviteetteihin. Aktiviteetit on lajiteltu oppaaseen esikoulun opetussuunnitelman tavoitteiden mukaan. Oppaassa on myös ohjeita partiotapoihin ja lukuisiin leikkeihin.

Materiaali on esikouluille ilmainen. Esikoulut voivat käyttää materiaalia itselleen sopivana ajankohtana, joko partioviikolla 18.-24.4. tai vaikka vasta toukokuussa.

Materiaalin tilaus vuodelle 2022 on päättynyt.


Materiaalit

Suomenkieliset materiaalit

Materiaalit, joihin on viitattu Opettajan oppaassa:


Lippukunta, osallistu tekemällä vierailu!

Partioviikon aktiviteetit onnistuvat esikoulun henkilökunnan voimin, mutta osana sitä voi järjestää myös lippukunnan vierailun. Se on loistava tapa syventää lasten kokemusta ja markkinoida omaa syksyllä alkavaa toimintaa. Parhaimmillaan vierailusta voi muodostua jatkuva yhteistyö esikoulun kanssa.