Esikoulujen partioviikko

Partiolaiset kutsuvat kaikki esiopetusyksiköt mukaan Partioviikon viettoon huhtikuussa 2024. Partioviikolla 2024 esikarilaiset pääsevät tutustumaan partion jännittävään maailmaan! Viikon aikana esikarilaiset kokeilevat uusia asioita ja liikkuvat luonnossa. Jokainen lapsi saa oman tehtäväkortin, johon kerätään tarroja viikon aikana.

Esikoulujen partioviikon materiaalit

Materiaalin tilaus vuodelle 2024 alkaa marraskuussa. Sillä välin voit hyödyntää sähköisiä materiaalejamme.

Opettajan opas sisältää ohjeet viikon aikana tehtäviin aktiviteetteihin. Aktiviteetit on lajiteltu oppaaseen esiopetuksen opetussuunnitelman tavoitteiden mukaan. Oppaassa on myös ohjeita partiotapoihin ja lukuisiin leikkeihin.

Materiaali on esiopetusyksiköille ilmainen ja saatavilla myös sähköisenä versiona. Voit käyttää materiaalia itsellesi sopivana ajankohtana huhti-toukokuussa tai partioviikolla.


Materiaalit

Suomenkieliset materiaalit

Materiaalit, joihin on viitattu Opettajan oppaassa:


Lippukunta, osallistu tekemällä vierailu!

Partioviikon aktiviteetit onnistuvat esikoulun henkilökunnan voimin, mutta osana sitä voi järjestää myös lippukunnan vierailun. Se on loistava tapa syventää lasten kokemusta ja markkinoida omaa syksyllä alkavaa toimintaa. Parhaimmillaan vierailusta voi muodostua jatkuva yhteistyö esiopetusyksikön kanssa.