Esikoulujen partioviikko

Partiolaiset kutsuvat kaikki esikoululaiset mukaan Partioviikon viettoon huhtikuussa 2019. Partioviikolla 2019 esikoululaiset pääsevät tutustumaan partion jännittävään maailmaan! Viikon aikana kokeillaan uusia asioita ja liikutaan luonnossa. Jokainen lapsi saa oman tehtäväkortin, johon kerätään tarroja viikon aikana.

Opettajan opas sisältää ohjeet viikon aikana tehtäviin aktiviteetteihin. Aktiviteetit on lajiteltu oppaaseen esikoulun opetussuunnitelman tavoitteiden mukaan. Oppaassa on myös ohjeita partiotapoihin ja lukuisiin leikkeihin. Materiaali on esikouluille ilmainen.

Esikoulut voivat käyttää materiaalia itselleen sopivana ajankohtana, joko partioviikolla 22.-28.4. tai vaikka vasta toukokuussa. Kampanjan materiaaleihin pääset tutustumaan tämän sivun alalaidassa. Materiaalit ovat pääpiirteissään samat kuin vuonna 2018.

Partioviikon viettämisessä oli vuonna  2018 mukana peräti 24 000 lasta 1500 esikouluryhmästä. Lue uutinen täältä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kampanjaan tehdään ryhmäkohtaisesti tästä linkistä.

HUOM! Jos esikoulu tarvitsee sekä suomen- että ruotsinkielisiä materiaaleja, tehkää ryhmille erilliset ilmoittautumiset vastaamalla kyselyyn eri kielillä.

Lippukunta, osallistu tekemällä vierailu!

Partioviikon aktiviteetit onnistuvat esikoulun henkilökunnan voimin, mutta osana sitä voi järjestää myös lippukunnan vierailun. Se on loistava tapa syventää lasten kokemusta ja markkinoida omaa syksyllä alkavaa toimintaa. Parhaimmillaan vierailusta voi muodostua jatkuva yhteistyö esikoulun kanssa.

Materiaalit 2019 (vastaavat kuin 2018)

Suomenkieliset materiaalit

Materiaalit, joihin on viitattu Opettajan oppaassa:

Materialen på svenska