Partio-ohjelma.fi-sivusto on saanut uudet vaatteet! Ulkoasun lisäksi sivustoon tehtiin pieniä teknisiä muutoksia. Uudistus toi mukanaan myös uusia ominaisuuksia ja toimintoja. Vanha sisältö ikäkausineen ja aktiviteetteineen on kuitenkin vanhaa tuttua. Tässä viisi vinkkiä uudistuneen sivuston käyttöön!

1. TOTEUTUSVINKIT TARJOAVAT ERILAISIA TAPOJA aktiviteettien toteutukseen. Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa partio-ohjelman toteuttamiseen, joten lisääthän mukaan myös omat parhaat vinkkisi! Uutena ominaisuutena toteutusvinkkejä voi myös kommentoida sekä partiomaisesti huutaa omille suosikkivinkeilleen.

2. ONKO JOKIN AKTIVITEETTI HUKASSA tai etsitkö tiettyyn teemaan liittyviä aktiviteetteja? Sivuston hakutoiminnosta
voi etsiä aktiviteetteja, toteutusvinkkejä ja muuta materiaaleja. Aktiviteetteja voi suodattaa myös esimerkiksi ikäkauden, paikan ja keston mukaan.

3. PARTIOKASVATUS-OSIO TARJOAA faktatietoa eri ikäkausista akeloille, sammoille, luotseille ja ryhmänjohtajille. Partiokasvatuksen alta löytyvät ikäkausien johtajille suunnatut oppaat sekä asiaa esimerkiksi kasvatustavoitteista,
partiomenetelmästä ja symboliikasta

4. AJANKOHTAISTAOSIOSTA LÖYDÄT ajankohtaisimmat materiaalit partiotoimintaan, kuten meneillään olevan
ohjelmapainotuksen. Lisäksi partio-ohjelma.fi:n etusivulle päivitetään linkkejä ajankohtaisiin materiaaleihin
sekä vinkkaillaan kuhunkin ajankohtaan sopivista aktiviteeteista.

5. TOIMINTA-OSIOSTA LÖYDÄT kattavasti erilaisia ohjelmamateriaaleja, kuten Pandamerkin, rauhankasvatusaktiviteetit ja osaamiskortit. Samassa osiossa on tietoa myös muun muassa partiokisoista, partiotoiminnasta vesillä ja JOTA-JOTI:sta.

Käy kurkkaamassa lisää: partio-ohjelma.fi