Finnjamboreen leiritoimikunta on koossa

Kesällä 2022 järjestettävän Finnjamboreen leiritoimikunta on pestattu kokonaisuudessaan.

Suomen Partiolaisten hallitus vahvisti eilen loputkin Finnjamboreen leiritoimikunnan rekrytoinnit. Elämysjohtajaksi on nimetty Minna Martikainen ja palvelujohtajiksi Jenna Kankaanpää ja Antti Matikainen.

– Todella mahtavaa, että koko leiritoimikunta on nyt kasassa ja pääsemme aloittamaan hommat yhdessä. Koossa on mahtava ryhmä ja valtavasti osaamista. On innostavaa päästä jatkamaan leirin suunnittelua isommalla porukalla ja saada asioita vähitellen konkretisoitumaan, leirinjohtajat Maria ”Kerttu” Nikkari ja Janne Costiander hehkuttavat.

Kokonaisuudessaan leiritoimikunnan kokoonpano on:

  • Leirinjohtajat: Maria ”Kerttu” Nikkari, Kaarinan Sädetytöt (Lounais-Suomen Partiopiiri) ja Janne Costiander Säynätsalon Päijännepartio (Järvi-Suomen Partiolaiset) ja Karhunvartijat (Pääkaupunkiseudun Partiolaiset)
  • Resurssijohtaja: Joonas Hirn, Kivenlahden Piilevät (Pääkaupunkiseudun Partiolaiset)
  • Kasvatusjohtajat: Aino Pohjanvirta, Ekin Partio (Järvi-Suomen Partiolaiset) ja Matsku Salminen, Maahiset (Pääkaupunkiseudun Partiolaiset)
  • Osallistujajohtaja: Katriina Rauman, Auran Eräkurjet (Lounais-Suomen Partiopiiri)
  • Elämysjohtajat: Anna Enbuske, Napapiirin Tytöt (Lapin Partiolaiset) ja Minna Martikainen, Kontutytöt (Pääkaupunkiseudun Partiolaiset)
  • Palvelujohtajat: Jenna Kankaanpää, Jaarlin Pojat (Hämeen Partiopiiri) ja Antti Matikainen, Kiteen Rajasamoojat (Järvi-Suomen Partiolaiset)

Seuraavan kerran tekijöitä rekrytoidaan kesän aikana. Tulevien rekrytointien osalta kannattaa seurailla aktiivisesti finnjamboree.fi-sivustoa, Finnjamboreen Instagram-tiliä (@finnjamboree2022) ja partion sosiaalisen median kanavia.

Finnjamboree on Suomen partiolaisten kuuden vuoden välein järjestettävä leiri, joka kokoaa yhteen jopa yli 15 000 partiolaista ympäri Suomen. Seuraava finnjamboree järjestetään Hämeenlinnan Evolla kesällä 2022.

Lisätietoja:
Leirinjohtajat Maria ”Kerttu” Nikkari, maria.nikkari@partio.fi ja Janne Costiander, janne.costiander@partio.fi