HS Visio on partion Johtajatulet-metsäseminaarin päämediakumppani

Sanoma ja Suomen Partiolaiset ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tavoitteena on tukea arvopohjaisen johtajuuden kehittämistä ja näkymistä yhteiskunnassa. Yhteistyö kattaa HS Vision pääyhteistyökumppanuuden elokuun lopussa metsässä partiolaisten järjestämässä Johtajatulet-tapahtumassa sekä Helsingin Sanomien kurssikumppanuuden Value Based Leadership -koulutuksessa.

”Partion tarkoitus on kasvattaa hyvään johtajuuteen. Haluamme jakaa osaamistamme johtamisesta ja oppia sitä muilta. Yhteistyö Sanomien ja HS Vision kanssa on erinomainen tapa yhdessä jakaa paremman johtajuuden osaamista ja kertoa siitä myös laajemmin”, iloitsee Suomen Partiolaisten toiminnanjohtaja Kaisa Leikola.

Katso HS Vision lavan puheenvuorot Helsingin Sanomien sivuilta

Jo neljännen kerran järjestettävä Johtajatulet kokoaa eri alojen asiantuntijoita sekä huippupuhujia jakamaan osaamistaan, keskustelemaan ja vetämään työpajoja keskelle metsää elokuun viimeisenä viikonloppuna 27.–29.8.2021 Hämeenlinnan Evon retkeilyalueella. HS Visiolla on tapahtumassa oma lava, jonka ohjelman juontavat HS Vision toimittajat Elina Lappalainen ja Veera Luoma-aho. He ovat myös itse partiolaisia, ja aikovat viettää metsämajoituksessa koko Johtajatulet-viikonlopun.

”Partio on ollut johtajuusajattelussaan usein työelämää edellä.  Esimerkiksi itsenäiset tiimit ja vertaisjohtajuus olivat arkea partiossa kauan ennen kuin niistä tuli muodikkaita. Nuoret taas vaativat johtajuudelta nykyään vahvoja arvoja. Sitäkin keskustelua partiossa on käyty jo pitkään. Siksi on kiinnostava kuulla, mistä partiossa puhutaan nyt”, Luoma-aho sanoo.

”Metsän keskellä järjestettävä johtajuusseminaari on tunnelmaltaan poikkeuksellinen. Se riisuu titteleistä ja pönötyksestä. Olin paikalla viimeksi pari vuotta sitten, enkä ihmettele miksi tapahtumasta on tullut ilmiö, johon yritykset haluavat tuoda työntekijöitään”, Lappalainen sanoo.

HS Vision lavalla puhuvat lauantaina muun muassa toimittaja ja ratkaisukeskeinen valmentaja Anna Perho, Framery-kasvuyhtiön perustaja Samu Hällfors, Vincitin perustaja Mikko Kuitunen sekä filosofi ja tietokirjailija Frank Martela. Helsingin Sanomat lähettää lavan ohjelman suorana videolähetyksenä HS:n sovelluksessa ja osoitteessa HS.fi/visio.

Perhon puheenvuorossa esimerkiksi pohditaan, miten välttyä elämättömältä elämältä. Miten kasvattaa uskallustaan ja tutustua paremmin itseensä? Puhe antaa osallistujille käytännön työkaluja oman näköisen elämän toteuttamiseen.

Hällfors puolestaan purkaa myyttiä kriisijohtamisen vaikeudesta. Hänen mukaansa juuri hyvän sään aikaan johtaminen on monimutkaisempaa. Sen hän näki itse, kun korona iski Frameryyn lujaa.

Helsingin Sanomat mukana kehittämässä arvopohjaista johtajuutta Value Based Leadership -koulutuksessa

Partiolaisten järjestämä arvopohjaisen johtajuuden koulutuskokonaisuus on vakiinnuttanut paikkansa nuorten vaikuttavana johtajakoulutuksena. Kaikille 20-27-vuotiaille vapaaehtoistoiminnan johtajille suunnattu puolen vuoden koulutus tarjoaa vankan kokemusperäisen pohjan oman johtajuuden kehittämiseksi ja tukee arvopohjaisen johtajuuden vahvistamista yhteiskunnassa. Helsingin Sanomien kurssikumppanuus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden synnyttää yhteistä keskustelua koulutuksen osallistujien ja mediatalon kesken sekä pohtia arvoja ja johtajuutta työelämässä.

”Meidän tulevaisuuden kasvumme lepää nuorten varassa – puhutaan sitten johtajuudesta tai brändiemme asiakkaiden tarpeiden ymmärtämisestä ja täyttämisestä. Työskentely partion nuorten johtajien kanssa tarjoaa hyviä mahdollisuuksia kehitystarpeidemme tunnistamiselle”, toteaa Sanoman Heidi Björklöf.

Katso koko tapahtuman ohjelma: https://johtajatulet.fi/ohjelma/