Johtajatulet syttyvät ensi kesänä – ilmoittautuminen maaliskuussa

Suureen suosioon kahdella aiemmalla kerralla noussut Johtajatulet järjestetään jälleen tulevana kesänä elokuun viimeisenä viikonloppuna 30.8.-1.9.2019 Evolla. Johtajatulille kootaan kiinnostavia puhujia ja elämyksellistä ohjelmaa, jonka joukosta voi poimia itselleen mieluisan kattauksen.  

-Johtajatulille tavoitellaan tänä vuonna kaikkiaan yli 3000 osallistujaa. Haluamme paikalle paitsi kaikki aiempien vuosien partiolaiskävijät, myös ei-partiolaisia. Johtajatulet on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille, joita kiinnostaa johtaminen, sanoo Johtajatulia järjestävä Paula Viikari.

Ihmisten johtaminen on teema, jolla riittää kysyntää myös muiden kuin partiolaisten keskuudessa. Partiolaisten tapa on viedä puhe metsään ja panna työpajoihin osallistujiksi samalle tasolle lukiolaiset ja ammattikoululaiset toimitusjohtajien kanssa.

Johtajatulet on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille, joita kiinnostaa johtaminen.

– Johtajatulet on jo partiolaisten keskuudessa erittäin tunnettu tapahtuma, jota osataan odottaa. Nyt tapahtumasta tahdotaan tehdä tunnettu myös muiden kuin partiolaisten keskuudessa. Se on yksi partiolaisten tavoista käydä yhteiskunnallista vuoropuhelua, Viikarin johtajapari Pekka Hankela toteaa.

Johtajatulien ilmoittautuminen aukeaa maaliskuussa ja samoihin aikoihin julkistetaan tapahtuman hinnat. Vaeltajille tapahtuma on hieman muita kävijöitä edullisempi. Puhujat ja tarkempi työpajaohjelma julkistetaan niin ikään kevään aikana.

Kuvaaja selin Johtajatulilla
Kuva: Otto Virtanen

Kenet sinä tahtoisit nähdä Johtajatulilla?

Viimeksi Johtajatulien tähtipuhujina loistivat Rovion Peter Vesterbacka, Nokian Risto Siilasmaa ja entinen suurlähettiläs Bruce Oreck.  Kenet sinä tahtoisit nousevan Evon metsäamfiteatterin lauteille ensi kesänä? 30.8.–1.9. Evolla roihuavilla Johtajatulilla luvassa on tähtipuhujien lisäksi lähes sata erilaista työpajaa, joiden sisältöä ja puhujia voit nyt ehdottaa. Laita Johtajatulet jo kalenteriisi ja houkuttele mukaasi myös ei-partiolainen kaverisi  – ilmoittautuminen alkaa maaliskuussa.

Kerro puhujaideastasi Johtajatulien aloitelaatikkoon

Lisätietoa: www.johtajatulet.fi 

Klikkaa itsesi Johtajatulien Facebook-tapahtumaan https://www.facebook.com/events/2404979599574560/  

Johtajatulien avoimet pestit 
https://www.partio.fi/enlistment/johtajatulet-2019-vastaava/