Maija Kangasniemi hallintopäällikön sijaiseksi

Maija Kangasniemi
Hallintopäällikkö Maija Kangasniemi aloittaa työnsä partiossa 18.11.

Maija Kangasniemi aloittaa 18.11. Suomen Partiolaisten hallintopäällikkönä. Maija sijaistaa tehtävässä syyskuun loppuun 2021 asti Mikko Lehtosta, joka on työvapaalla tehtävästä. Hallintopäällikön tehtäviin kuuluu mm. järjestön hallintoa, avustusten hakua ja raportointia, palvelutiimin esihenkilön tehtävät sekä kehityshankkeita.

Maija siirtyy partioon Opintokeskus Siviksestä, jossa hän on työskennellyt kehittämisen ja talouden asiantuntijana, ja sitä kautta päässyt jo tutustumaan partion ja Osaamiskeskus Kentaurin toimintaan. Aiemmin hän on työskennellyt monenlaisissa talouden ja hallinnon tehtävissä ja kehitysprojekteissa, niin järjestöissä kuin yritysmaailmassa. Koulutukseltaan Maija on kauppatieteilijä, ja vapaa-aika kuluu tällä hetkellä tietojohtamisen gradua viimeistellessä.

”Kiva päästä mukaan partiolaisten porukkaan ja uusiin tehtäviin! Asun Käpylässä ja minuun voikin usein törmätä lähistön lenkkipoluilla. Rentoudun musiikin parissa, niin levyjä kuin keikkoja kuunnellen. Väitän keräileväni suomalaisia punk-omakustanteita, mutta levyhyllystäni löytyy silti kiusallisen paljon Popedaa. Aloitan työt muutaman viikon päästä ja odotan jo innolla uusien työkavereiden tapaamista”, Maija iloitsee.