Minna Karhunen Johtajatulilla: “Johtajatulien vaikuttavuus on huikea!”

Kuvassa Minna Karhunen
Minna Karhunen puhui Johtajatulilla tunteiden näyttämisestä työpaikalla.

Kuntaliiton toimitusjohtaja Minna Karhunen vieraili Johtajatulilla pitämässä työpajan. 

Olen niin vaikuttunut partiosta ja tästä tapahtumasta – 3000 ihmistä keskustelee täällä yhdessä johtamisesta ja arvoista! Uskon, että tällainen tapahtuma on suuri mahdollisuus osallistujille oppia sekä johtamisesta että johdettavana olemisesta.” 

Juuri Johtajatulet toi Karhusen muutama vuosi sitten takaisin aktiviisempaan partioon, kun hän näki, kuinka vaikuttavasta tapahtumasta on kyse.  

Kun nämä ihmiset vievät ajatuksia ja oppeja täältä työpaikoilleen ja muihin yhteisöihinsä, sen vaikuttavuus on huikea! Uskon, ettällaisella tapahtumalla voi olla merkitystä koko Suomen kilpailukyvylle. Me voimme  parantaa työssäviihtyvyyttä ja vähentää sairauspoissaoloja, jos ihmiset saavat lisää ymmärrystä ja innostusta, oppivat kohtaamaan toisiaan, työskentelemään paremmin yhdessä ja vievät parempaa johtajuutta eteenpäin. 

Omassa työpajassaan Karhunen puhui aitojen tunteiden yttämisestä työelämässä. Karhunen uskoo, että jokainen ansaitsee työpaikan, jossa voi nauraa yhdessä. Kun töissä on hauskaa, syntyy myös parhaat tulokset. Myös muita tunteita saa näyttää, mutta on tärkeää puuttua jämäkästi huonoon käytökseen. Tärkeimmän viestin johtajuuteen liittyen Karhunen kiteyttää muistuttaen: “Ihmiset eivät koskaan unohda mitä sait heidät tuntemaan”. 

Johtajatulet 31.8.-1.9.2019 oli partiolaisten järjestämä johtajuusseminaari metsässä.