Partio yhteistyöhön Omenahotellien kanssa

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry ja Omena Hotellit Oy ovat solmineet yhteistyön, jonka myötä partiolaiset voivat yöpyä Omenahotelleissa vuosisopimushinnoittelulla. Oma hinnoittelu koskee sekä ryhmävarauksia että partiolaisten itse tekemiä varauksia.

Suomen Partiolaisten ja Omenahotellien aloittama yhteistyö helpottaa huomattavasti partiolaisten arkipäivän toimintaa majoitusten keskittämisen avulla. Tuttu toimija ja kilpailukykyinen hinta on tärkeää ja vakiintunut yhteistyö takaa hyvän yhteistyön.

”Yhteistyö Partiolaisten kanssa ja nuorten harrastustoiminnan tukeminen istuu Ompun toimintaan erinomaisesti. Jaamme Partiolaisten kanssa yhteisiä näkemyksiä esim. tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyen. Odotamme innolla, että pääsemme käynnistämään yhteistyötä!” sanoo Omena Hotellit Oy:n toimitusjohtaja Erno Launo.

Omenahotelleja on kuudessa eri kaupungissa: Helsingissä, Jyväskylässä, Porissa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa. Hotellit toimivat itsepalveluperiaatteella ja sijaitsevat aina kaupungin keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

”Yhteistyö Omenahotellien kanssa helpottaa partiolaisten majoittumista kaupunkitapahtumissa ja koulutuksissa. Ompun tuki partiotoiminnalle on arvokasta ja mahdollistaa harrastamisen kulujen hallintaa. Kiva, kun olette mukana mahdollistamassa partiotoimintaa!” Suomen Partiolaisten kumppanuuspäällikkö Sanna Rajala kertoo.

Omenahotellien partiolaisille tarjoamat jäsenhinnat ovat voimassa hotellihuoneiden saatavuuden mukaan. Jäsenhinnat saa käyttöönsä etukoodilla, joka toimitetaan lippukuntien johtokolmikoille suunnatussa uutiskirjeessä toukokuussa 2024. Varaukset tehdään Omena Hotellien verkkosivuilla osoitteessa omenahotels.com tai Omena Hotels -sovelluksella.

Yhteistyösopimus ja alennukset ovat voimassa 30.4.2025 saakka.