Partioaseman uusi palvelumalli

Suomen Partiolaiset haluaa kehittää partion valtakunnallista ja monikanavaista asiakaspalvelua. Tähän tehtävään on valittu uusi palvelukoordinaattori, joka aloitti tehtävässään 8.10.2018. Haluamme samalla parantaa partiopiirien kanssa Töölönkadun Partioaseman aulapalvelua. Tehdä töitä sen eteen, että Partioasema on viihtyisä, mukaansatempaava ja paras paikka harrastaa ja tehdä vapaaehtoistoimintaa jatkossakin.

Siirrymme 17.10.2018 alkaen Partioaseman uuteen palvelumalliin.

Partioaseman aulapalvelut palvelevat 17.10.2018 alkaen arkisin maanantaista torstaihin klo 14.00-18.00 (ja tarvittaessa muina aikoina). Näin ollen aulapalveluhenkilömme on paikalla silloin, kun Partioasemalla tapahtuu eniten. Partioaseman aulapalveluista vastaa kolmen aulapalveluhenkilön aktiivinen tiimi, jonka työskentelyä tukee ja kehittää muu Suomen Partiolaisten Hallinto ja palvelut -tiimi.

Aulapalveluhenkilömme opastavat Partioaseman kävijöitä ja ohjeistavat kokous- ja koulutustilojen sekä tekniikan käytössä. Vaikka aulapalveluhenkilömme vastaavat Partioaseman tilojen, kuten keittiön siisteydestä iltapäivisin, jokainen kävijä huolehtii osaltaan yhteisistä tiloista, kuten ennenkin.

Aulapalveluhenkilömme auttavat myös arjen pulmatilanteissa. Jos huomaat, että Partioaseman lamppu on palanut, verkkoyhteys ei toimi tai Jabra on hukassa, aulapalveluhenkilömme on oikea ihminen auttamaan sinua. Jätä palvelupyyntö aulaan, aulapalveluhenkilö ratkaisee asian tai hän välittää palvelupyynnöt eteenpäin.

Partioasemalle asennettiin 12.10.2018 porttipuhelin. Soittamalla etuoven porttipuhelimella, pääset sisään, kun aulassa ei istu ketään. Valitse, mihin kerrokseen haluat tai kenen vieraaksi saavut, ja ovi avataan etänä. Ovessa ovat myös tarvittavat puhelinnumerot.

Suomen Partiolaiset ja Partioaseman partiopiirit ilmoittavat aukiolo- ja palveluaikansa nettisivuillaan.

Hallintopäällikkö Mikko Lehtonen antaa lisätietoja Partioaseman aulapalveluista. Kuulemme Partioaseman partiopiirien ja -yhdistysten kanssa mielellämme myös palautteesi yhteisten palveluiden kehittämiseksi.

Mikko Lehtonen
puh. (0)40 080 8947
mikko.lehtonen@partio.fi