Partiolaiset keräävät tukea toimintaansa adventtikalenterimyynnillä

Partiolaisten merkittävin varainhankintakampanja, adventtikalenterimyynti on käynnissä. Partiolaiset myyvät kalenteria 5.12. asti kauppakeskuksissa, ovelta ovelle ja verkkokaupassa ympäri Suomen. Tänä vuonna metsän joulu -aiheisen kuvituksen kalenteriin on tehnyt Finlandia Junior -palkittu kuvittaja Christel Rönns.

Kuvittaja Christel Rönnsin tekemässä kalenterikuvassa veikeät metsän eläimet ja tontut valmistautuvat yhdessä joulun viettoon. Rönnsin eläväinen kuvitustyyli on monille entuudestaan tuttu lastenkirjoista. Rönnsin kuvituksia on nähty muun muassa suosituissa Risto Räppääjä- ja Kissa Killi- kirjoissa.

Vaihtuvista kuvituksista huolimatta partiolaisten kalenterissa pysyvät mukana tutut, perinteikkäät elementit, kuten adventtikynttilät ja Itsenäisyyspäivän Suomen lippu, jotka rakentavat joulun odotusta suomalaisten mielissä.

Vuonna 2019 kalenterissa seikkailee tonttuja ja metsän eläimiä joulupuuhissa
Partiolaisten adventtikalenteri 2019

Adventtikalenterituotoilla retkiä ja varustehankintoja

Adventtikalenterimyynti on partiolaisten vuoden tärkein varainhankintakampanja, jolla mahdollistetaan partiotoiminta ympäri Suomen. Valtaosa tuotosta menee suoraan paikallisille partiolaisille, jotka käyttävät tuottoja paikallisesti esimerkiksi leirien ja retkien järjestämiseen, kämppien kunnostamiseen tai varustehankintoihin. Tarinoita kalenterituottojen käytöstä voit lukea tarkemmin: https://www.adventtikalenteri.fi/tuottojen-kaytto/

Varainhankinnan ohella adventtikalenterien myynti opettaa lapsille myynti- ja taloustaitoja, kun he kiertävät myymässä kalenteria asiakkaille.

Partiolaiset toivat kalenteriperinteen Suomeen vuonna 1947, josta lähtien partiolaisten adventtikalenteri on kuulunut lukuisten suomalaisten joulunodotukseen. Nykyään kalenteri on mahdollista ostaa myös verkkokaupasta, jolloin kauempana asuva sukulainen tai ystävä pystyy halutessaan tukemaan tutun lapsen lippukuntaa.

Kalenterille myönnetty Avainlippu-merkki kertoo kalenterin suomalaisuudesta. Adventtikalenterin kotimaisuusaste on yli 90 prosenttia.

Osta omasi tai tarkista myyntipaikat: www.adventtikalenteri.fi