Suomen Partiolaiset tukee Ilmastoveivi2019 -kampanjaa

Suomen Partiolaiset on mukana tukemassa Ilmastoveivi2019 -kampanjaa, jonka tavoitteena on kirittää Suomea EU:n puheenjohtajamaana 7-12/2019 vaikuttamaan voimakkaasti EU:n ilmastopolitiikkaan.

Ilmastoveivi2019 on yksittäisten kansalaisten käynnistämä vetoomus, joka luovutetaan kevään 2019 vaalien jälkeen uudelle pääministerille osoituksena siitä, että suomalaiset puoluekannasta riippumatta haluavat Suomen EU:n johdossa ottavan ratkaisevan roolin ilmastonmuutoksen hillinnässä. Partio kasvattaa jäseniään yhteiskunnalliseen aktiivisuuteen ja rakentamaan yhdessä parempaa maailmaa.

“Haluamme kannustaa kaikkia partiolaisia allekirjoittamaan vetoomuksen vastuullisen ilmastopolitiikan puolesta. Partiolaisen ihanteena on rakastaa luontoa ja suojella ympäristöä. Nyt ollaan kuitenkin siinä pisteessä, että nykyiset toimet ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ovat riittämättömiä – elinympäristömme suojelulla on kiire”, avaa Suomen Partiolaisten puheenjohtaja Maria Ruohola kampanjaan mukaan lähtemisen syitä.

Suomen Partiolaisten jäsenkokous vaati marraskuussa Suomea ryhtymään ripeisiin toimenpiteisiin ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja kuudennen sukupuuttoaallon pysäyttämiseksi. Suomen Partiolaiset kasvattaa jokaista partiolaista toimimaan aktiivisesti elinkelpoisen planeetan puolesta. Lue lisää kannanotosta.

Lisää Ilmastoveivi2019 kampanjasta: www.ilmastoveivi2019.fi

Lisätiedot:

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry, hallituksen jäsen, yhteiskuntasuhteet
Ilmi Salminen, puh. 050 320 0280

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry, metsäryhmän puheenjohtaja
Mikko Jalo, puh. 050 4393 992