Partiolaisten adventtikalenterit myynnissä K-Citymarketeissa 21.–22.11.2020

Partiolaisten perinteinen adventtikalenterikampanja on parhaillaan käynnissä. Turvallisuuteen on tänä vuonna kiinnitetty erityistä huomiota, ja myynnin toteuttaminen onkin vaatinut lukuisia uudenlaisia keinoja. 

K-Citymarketit ympäri Suomen haluavat olla mukana tukemassa partiolaisten adventtikalenterimyyntiä vaikeassa tilanteessa ja kutsuvat partiolaiset myymään kalentereita K-Citymarketeihin 21.–22.11. 

Myynnissä kiinnitetään erityistä huomiota sekä partiolaismyyjien että asiakkaiden turvallisuuteen. Myyjät huolehtivat riittävistä turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. K-ryhmä myös tarjoaa myyjille käyttöön kasvomaskit, joita käytetään alueellisten suositusten mukaisesti. 

Myynnin turvallisuutta on pyritty edistämään myös sillä, että mahdollisimman monessa paikassa voidaan tarjota kortti- ja mobiilimaksuvaihtoehtoa, mikä vähentää lähikontaktin tarvetta. 

Tämä on suurenmoinen kädenojennus K-ryhmältä tukea partion tärkeintä varainhankintatoimintaa, kun perinteinen kaduilla tapahtuva myynti on tänä vuonna normaalia haasteellisempaa. Yhteistyön avulla saamme kattavasti ympäri Suomea järjestettyä turvallisen myyntitempauksen ja tuomaan kalenterit helposti Citymarketien asiakkaiden saataville, iloitsee Suomen Partiolaisten puheenjohtaja Maria Ruohola. 

”On hienoa olla mukana tekemässä yhteistyötä Suomen Partiolaisten kanssa ja tärkeää tukea myös paikallisesti lasten sekä nuorten partioharrastusta erityisesti näin haastavana aikana. Toivomme, että yhteistyö tuo iloa sekä partiolaisille että asiakkaillemme ja virittää joulunodotukseen”, K-Citymarketin sektorijohtaja Hanna-Leena Lillstrang kertoo

Myyntituotoilla tuetaan partiotoimintaa ympäri Suomen 

Adventtikalenterien myynti on partiolaisten merkittävin vuotuinen varainhankintakampanja, jonka tuotoilla mahdollistetaan partiotoimintaa kaikkialla Suomessa. Valtaosa tuotosta menee suoraan paikallisille partiolaisille, jotka käyttävät tuottoja esimerkiksi leirien ja retkien järjestämiseen, partiokämppien kunnostamiseen ja varustehankintoihin. 

Kalenterimyynti opettaa partiolaisille paitsi kaupankäyntiä ja käsitystä taloudesta, myös ihmisten kohtaamista sekä yhteisen hyvän eteen toimimista. 

Partiolaiset toivat adventtikalenterin Suomeen vuonna 1947 ja kalentereita on myyty yhtäjaksoisesti siitä asti. Adventtikalenterin on tänä vuonna kuvittanut Christel Rönns.  Adventtikalenterille myönnetty Avainlippu-merkki kertoo kalenterin suomalaisuudesta adventtikalenterin kotimaisuusaste on yli 90 prosenttia! 

Adventtikalenterin voi hankkia itselleen myös verkkokaupasta osoitteesta www.adventtikalenteri.fi