Partion brändituotteet täynnä harrastusylpeyttä

Ole valmis, var redo, be prepared! Partion uudet brändituotteet ilmentävät harrastusylpeyttä ja tekevät partion näkyväksi. Tuotteet ovat nyt ennakkomyynnissä Scandinavian Outdoorin verkkokaupassa.

Partion uusiin brändituotteisiin kuuluu niin lasten kuin aikuisten t-paidat sekä aikuisten huppari. Partiolaisten tunnus kytkeytyy paitoihin kolmella kielellä: ole valmis, var redo ja be prepared ilmentävät partiolaisten asennetta. He ovat aina valmiina seikkailemaan, tarttumaan toimeen ja muuttamaan maailmaa – siis valmiita toimimaan partion arvojen mukaisesti.

Uusia paitoja kelpaa käyttää niin kololla, koulussa kuin kadullakin. Paitojen tarkoituksena onkin kuvastaa partiolaisten harrastusylpeyttä ja tuoda partio näkyväksi. Partiossa opitaan uusia taitoja, retkeillään luonnossa ja nauretaan kavereiden kanssa. Nämä luottopaidat voi ottaa mukaan kaikkiin elämyksiin!

Kaksi partiolaista luonnossa uudet partioaiheiset hupparit päällään.
Uusia partioaiheisia paitoja kelpaa käyttää missä vain. Kuva: Julius Rantanen

Ennakkomyynnin aikana tilatut tuotteet ehtivät Partioviikolle

Paitoja voi ostaa Scandinavian Outdoorin verkkokaupasta, jossa myynnissä on myös muut partiotuotteet ja viralliset partioasut. Paitojen ennakkomyynti on käynnissä 12.2.–1.3.2024 ja tänä aikana tilatut tuotteet ehtivät varmasti käyttöön Partioviikolle.

Ennakkotilausajan jälkeen lasten t-paitoja on myynnissä niin kauan kuin tavaraa riittää, sen sijaan aikuisten tuotteita on myynnissä ainakin vuoden 2024 loppuun. Syksyllä 2024 päätetään, voiko tuotteita tilata myös jatkossa.

Partiolaiset esittelevät uusia partioaiheisia paitoja.
Uusien tuotteiden joukosta löytyy t-paitoja niin lapsille kuin aikuisillekin. Kuva: Niko Rautanen

Osalla myyntituotoista tuetaan vähävaraisten partioharrastusta

Uusia tuotteita ostamalla voi tehdä hyvää, sillä viisi prosenttia yksittäisen tuotteen hinnasta menee lahjoituksena Partion ystävät -rahastoon. Rahaston avulla tuetaan vähävaraisten perheiden partioharrastusta ja poistetaan harrastamisen taloudellisia esteitä.

T-paidat ja hupparit valmistaa Pure Waste, jonka mallit on suunniteltu kestämään aikaa. Tuotteet on valmistettu kierrätyspuuvillasta ja kierrätetyistä muovipulloista.

Kierrätysmateriaaleista valmistettujen paitojen tuotantoon kuluu 99 % vähemmän vettä ja sen valmistaminen tuottaa 50 % vähemmän hiilipäästöjä verrattuna vastaavaan neitseellisistä materiaaleista valmistettuun tuotteeseen. Kaikki tuotteet on valmistettu vastuullisesti Intiassa.

Partion uudet brändituotteet ilmentävät harrastusylpeyttä ja tekevät partion näkyväksi. Kuva: Niko Rautanen