Partiosäätiö on ostanut Evon leirialueelle uuden varastoalueen

Partiosäätiö – Scoutstiftelsen sr on ostanut Evon nuorisoleirialueen välittömästä läheisyydestä 1,3 hehtaarin suuruisen maa-alueen rakennuksineen Suomen Partiolaisten suurleirivarastoa varten. 

Varaston hankkiminen on ollut partion Evo-toimijoille pitkäaikainen tavoite. Varastoalue palvelee ja helpottaa Evon leirialueen käyttöä, kun SP:n suurleirivarasto pääsee muuttamaan aivan leirialueen viereen ja varastotilat laajenevat.

Neuvottelut varastoalueesta aloitettiin jo Kajo-leirin aikaan ja ne johtivat nyt kiinteistökauppaan. Kauppa solmittiin yksityishenkilön kanssa.

”Partiosäätiö on vuosien varrella käynyt asiasta useita keskusteluja ja nyt esitetty hankintamalli oli sellainen, joka säätiön hallituksen mielestä oli hyväksyttävä. Olen todella iloinen, siitä että suurleirialueen aivan vieressä on nyt kunnolliset varastotilat ja huoltomahdollisuudet suurleirien kalustolle. Samalla pystytään poistamaan iso osa raskaasta ajoneuvorahdista varastolta leirialueelle. Haluan Partiosäätiön hallituksen puolesta vielä kiittää Partiosäätiön asiamies Panu Räsästä hienosta asian hoidosta”, Partiosäätiön hallituksen puheenjohtaja Kalle Virtanen toteaa.