Patricia Puhakka viestintä- ja markkinointikoordinaattoriksi

Patricia Puhakka jatkaa tehtäviään Suomen Partiolaisilla viestintä- ja markkinointikoordinaattorina. Patrician työtehtävät sijoittuvat Järvi-Suomen Partiolaisten sekä Etelä-Karjalan Partiolaisten alueelle. Hänen vastuullaan on muun muassa erilaiset työtehtävät piirilehtien parissa, sosiaalisen median kanavien koordinointi, markkinointi, piiri- ja lippukuntaluottisten tukeminen sekä uutiskirjeet. Patricia työskentelee pääasiassa Järvi-Suomen Partiolaisten toimistolla Jyväskylässä.

Patricia on toiminut Järvi-Suomen Partiolaisten viestintä- ja markkinointikoordinaattorina syksyn 2021. Aiempaa työkokemusta hänellä on muun muassa oppimateriaalien toimittajana sekä asiakaspalvelutehtävistä. Partiotaustaa Patricialla on kotilippukunta Partio-Unnukassa Varkaudessa, Kuokkalan Vetehisissä Jyväskylässä sekä piiriluottiksen tehtävistä Järvi-Suomen Partiolaisissa toimimisesta.

Tulevalta vuodelta Patricia odottaa erityisesti finnjamboree Kajoa. Kesää odotellessa on hyvin aikaa retkeillä Keski-Suomen maastoissa.

Patricia Puhakka