Järvi-Suomen Partiolaisten lippukunnille

Olemme keränneet partiolaisten huoltajilta kiitoksia teille, lippukuntien vapaaehtoisille!

Tällä sivulla on Järvi-Suomen Partiolaisten lippukuntien kiitokset.

 

Saimaan Banaanien partionjohtajat Tuuli ja Iiris ovat ihan parhaimmat johtajat ikinä! <3 Kohtelevat jokaista lasta yksilönä ja huomioivat ihanasti heidän vahvuutensa.

Metsän Valtiaat

 • Kiitos vetäjille ahkerasta työstä nuorten harrastustoiminnan eteen. Olette ihan mahtavia! Tsemppiä!

Urheat Urpot

 • Kiitos, että jaksoitte vetää hienoa toimintaa loppuun saakka!

Partionjohtaja Sanna uhraa paljon omaa aikaansa lasten hyväksi. Yhteistyö toimii vanhempien välillä ja hän on upea persoona. Partiolainen koko sydämestään! Kiitos Sanna! ❤️

Kiitos Milka ja Eeva! Teette todella tärkeää työtä suurella sydämellä.

Karhut ryhmän vetäjille iso kiitos!

Mukavia ja helposti lähestyttäviä tyyppejä, jotka ovat mainioita esimerkkejä nuorillemme!

Kiitokset Selma! Ahkerana ryhmän pienestä koosta riippumatta, ja yksin vetäjänä. Suuret kiitokset! Ali ja Johan

Iso KIITOS koko Juvan Partioveikkojen johtisporukalle! Mahdollistatte hienon harrastuksen lapsille ja nuorille, teette sen täydellä sydämellä!

Nokkoskarhut

 • Isot kiitokset Kaisa ja Zarah tästäkin partiokaudesta, kiitos uusista opeista ja elämyksistä, mitä tarjoatte viikoittain lapsille <3

Monipuolinen ja mukava sudenpentuohjelma on ollut taas tänä keväänä. Kiitos yöretkestä, mahdollisuudesta tutustua supertietokoneeseen, jännien urheilulajien kokeilemisesta ja siitä, että joka viikko käytätte aikaanne lasten parhaaksi. Kiitos kaikki Korvenpoikien aikuiset ja nuoret johtajat!

Koalat

 • Suurella sydämellä teette tätä! Omasta lapsesta ihana nähdä miten kovasti tykkää partiosta. Tarjoatte todella monipuolisia ja isoja elämyksiä. Todella tyytyväisiä olemme olleet koko perhe.Suuren suuret kiitokset❤️

Leopardit

 • Kiitos kuluneesta kaudesta. Toiminta on ollut innostavaa ja oikein mieluisaa sudenpennulle.

Murisevat nallekarhut

 • Aktiivista ja mukavaa toimintaa ja hienosti rakennettu yhteishenki. Lapsi lähtee innolla mukaan kokouksiin ja taukojen jälkeen on ikävä partiokavereita.

Korven Korpit

 • Kiitos Korppien johtajille koko lukuvuodesta. Hienoja elämyksiä olette järjestäneet poikajoukolle retkillä ja mielenkiintoisia puuhia koloilloissa. Kiitos ajastanne!

Omput

 • Lämmin kiitos kuluneesta partiovuodesta! Teette tosi tärkeää työtä lasten kanssa.

Kiitos partio harrastuksen mahdollistamisesta alueen lapsille / nuorille.

Katjalle ja Nooralle suurkiitos innostuneesta ja innostavasta ryhmän luotsaamisesta!

Kiitos partion vapaaehtoisille! Järjestätte lapsille mukavaa vapaa-ajan ohjelmaa (pysyvät poissa kännyköiden kimpusta)!

Iso kiitos ryhmän ohjaaja Maaritille jaksamisesta ryhmän kanssa! Toki myös muille ohjaajille iso kiitos!

Hilmalle ja Tuukalle lämpimät kiitokset osaavasta ja innostavasta partiotoiminnasta!

Lämmin kiitos Hilmalle ja Tuukalle. Te mahdollistatte nuorille hienon harrastuksen ja oppia elämän poluille. Hyvää kesää ja toivottavasti jatkuu syksyllä! Toivottelee Kaisa&Jussi

Iso kiitos ryhmän vetäjälle Kirsille, monta uutta taitoa on talven aikana opittu ja uusia juttuja koettu.

Kiitokset pyyteettömästä työstä lasten harrastamisen eteen!

Kiitos Raijalle ja Hannulle taitavasta ja lämpimän välittävästä partion vetämisestä! 🙂❤️ Lapseni on ryhmässänne 6.vuotta ja partiosta on tullut tärkeä osa hänen elämäänsä. Teette todella tärkeää ja hyvää työtä!! 💗

Kiitos turvallisesta, iloisesta ja lapselle todella tärkeästä harrastuksesta. Joka viikko iloinen partiolainen lähtee partioon ja tulee iloisena kotiin. Viikottaiset tapaamiset, leirit ja retket ovat hyvin järjestettyjä ja suunniteltuja.

 • Kiitos Ollille, kiitos Jannalle!
 • Kiitos poikakolmikolle!

Kissankorvat ja tuhatjalkaiset madot

 • Kiitos johtajille!
 • Tytöt tykkäävät ja tulevat mielellään partioon.
 • Kiitos sudarityttöjen johtajille! Mukavia hetkiä viikottain.

Tarpojat

 • Kiitokset erityisesti Pinjalle ryhmän koossapitämisestä ja nuoren innostamisesta partioon <3
 • Kiitos tarpojajohtajat kivasta vuodesta! Kiitos myös muille johtajille retkistä ja leireistä. ☺️

Tyttöseikkailijat

 • Johtajat ovat saaneet lapset innostumaan partiosta ja tekeminen on ollut monipuolista. Retket ovat olleet myös kovin mieluisia Kiitos Meeri ja Saini!

Tonnikalat

Paljon kiitoksia teille vapaaehtoisille, jotka järjestävät meille partio toimintaa, kuten retkiä, kolo kertoja, leirejä ja muita tapahtumia ja haasteita!

Lämpimät kiitokset kaikille ohjaajille! Olette järjestäneet monipuolisen ohjelman ja mahdollistaneet hyvän harrastuksen lapsellemme!

Iso kiitos tästä kivasta pienten ryhmästä! Ohjaaja on aina hymyillen ja ystävällisesti ottamassa lapsia vastaa kannustaen heitä osallistumaan! Kiitos!

Ville on keskiviikko-iltojen piristys lapselleni, partioon on aina kiva mennä!

Kahen kilon siika

 • Kiitos kannustavasta ja hyvän mielen harrastuksesta.

Iso kiitos kaikille johtajille! Teette hienoa ja tärkeää työtä.

Isokiitos koko vapaaehtoisporukalle, lapset useassa ryhmässä ja kaikki toimii hienosti! Retkiä, tapahtumia ja leirejä sopivasti ja lapsia innostavasti! Nuoria innostetaan ja osallistutaan toimintaan vastuuroolien myötä. Kiitos että jaksatte olla aina hymyileviä ja iloisia!

Tiikerit

 • Kiitos teille kun järjestätte lapsille mukavaa ja hyödyllistä tekemistä kun meillä odotetaan aina innolla seuraavaa partiokertaa.

Partiopossut

 • Kiitos teille kun olette kärsivällisiä ja aina iloisia vetäjiä 👍
 • Olen kiitollinen vetäjien omistautumisesta tärkeälle työlle! Lapseni on reipastunut ja saanut paljon elämäntaitoja sekä halun olla ja kulkea luonnossa. Kiitos ❤️

Kiitos Susannalle, että jaksat antaa aikaasi huipun harrastuksen vetämiseen!

Kiitos tästä talvesta Terhille ja Eerikalle! Hienoa, että olette mahdollistaneet lapsille partion harrastamisen tänäkin talvena!

Kiitos, että touhuatte ja pyörittätte tätä toimintaa. Vaikka lapset ja nuoret ovatkin eri ikäisiä ja erilaisia luonteeltaan, niin te osaatte pitää kuitenkin ryhmän koossa isommillakin leireillä. Vaikka välillä saattaakin tuntua teistä, ettei kukaan kuuntele ja kaikki touhuavat omiaan, niin kuitenkin lapset ja nuoret odottavat partio tapaamisia ja etenkin leirejä, joissa pääsee olemaan kavereitten ja tietenkin teidän huippu partio vapaaehtoisten kanssa. Teidän seurassa on lapsilla ja nuorilla tullut monet todella hauskat muistot ja kokemukset kerättyä. Ja kotiväki odottaa innolla kuulla lisää uusia hauskoja kertomuksia ja muistoja partioleireistä ja -tapahtumista. Kiitos kun olette mahdollistamassa tätä partio kokemusten, ihanien partio muistojen ja uuden oppimisen tunnetta lapsille ja nuorille. Kiitos!!

Olen niin kiitollinen että 7.luokkalaisella lapseni käy partiossa ja joka viikko lähtee sinne innoissaan. Murrosikä on jo päällä ja mitään ei toivo omalle lapselleen enemmän kuin että hänellä paikkoja ja ihmisiä joiden kanssa viihtyy, tietenkin aina mutta erityisesti tässä iässä kun tunteet myllertää niin ettei aina nuori itsekään ymmärrä mikä on. Lisäksi hän on uusien partiolaisten myötä saanut uusia kavereita. Niin lämmin kiitos teille aikuisille, jotka tämän mahdollistatte tulemalla, vetämällä ja olemalla lastemme kanssa viikoittain, puhumalla sekä kuuntelemalla heitä.

13-vuotiaan lapseni käy partiossa jossa vetäjänä on 18-vuotias nuori ja en voi kuin kiittää ja kumartaa lämpimästi ajasta ja vaivasta jonka hän viikoittain näille muutaman vuoden itsestään nuoremmille nuorisolle antaa. Aina ei varmasti ryhmän veto ole kiitollisinta hommaa kun vilkkaita partiolaisia on ryhmässä kuitenkin ja meno sen mukaista aina välillä. Siksi haluan kiittää vetäjää ajasta, vaivasta, partion vetämisestä viikoittain. Teet/teette niin tärkeää hommaa ja toivon, että jatkatte. Panoksenne on tosi tärkeää näille murkkuiän kynnyksellä oleville.

Kiitos hienosta työstä sudenpentujen eteen! Tärkeitä asioita ja taitoja olette opiskelleet.

Viekkaat ketut

 • Kiitos Ellulle kivasta sudenpentuvuodesta! 🙂

Nauravat nakit

 • Kiitos kaikille ohjaajille mukavasta harrastuksesta.

Siniset tontut

 • Kiitokset Joonalle! Työn ohessa ja pikkulapsiarjessa; iso kiitos panoksestasi partiotoiminnalle! 😊

Mystiset Männynkävyt

 • Kiitos kaikille Mäntyharjun partiolaisten aikuisille vetäjille. Olette tehneet monta vuotta pyytetöntä työtä lippukunnassamme ohjaten lapsia ja nuoria terveen harrastuksen parissa. Kiitos erityisesti mukavista retkistä ja leireistä.

Kiitos Tuulille ahkerasta ja monimuotoisesta työstä koko lippukunnan eteen! Olet timanttia!

Tammenterhot

 • Outi on ohjaajana aivan mahtava! Hän ymmärtää lasten erilaisuutta ja ottaa nokkelasti ”koppia” lasten huumorista. Väittäisin, että tämän vuoksi lapsemme on kokenut partio harrastuksen omakseen ja ympäristön turvalliseksi paikaksi, jossa hän saa olla omaitsensä.
 • Kiitos Oonalle, Fridalle ja Ompulle huikeasta apujohtamisesta! Olette taitavia, joustavia ja otatte ihanasti sudenpennut huomioon!

Jäkälät

 • Kiitos Hanna kun mahdollistat partio toimintaa lapsilla. Kiitos tästä vuodesta❤

Nuorille ohjaajille älyiso kiitos! Ilman teitä ei tämä lasten harrastus olisi mahdollista, ja on ihailtavaa katsoa kuinka olette kehittyneet vuosien varrella, sekä kuinka monipuolista toimintaa

Retkeilykarhut

 • Kiitos, kun mahdollistatte lapsellemme partioharrastuksen olemalla vapaaehtoisia vetäjiä ja vastuuaikuisia. Arvostamme!

RetkeilyKarhut

 • Oikein paljon kiitoksia kuluneesta partio kaudesta. Olette aivan mahtavia ohjaajia! Jatkakaa samaan malliin. Hyvää ja aurinkoista kevättä ja tulevaa kesää.
 • Suuri KIITOS vapaaehtoisille! Teette huikean tärkeää työtä täydellä sydämellä! Lapsemme on ollut tyytyväinen koloiltoihin. Uutta on opittu ja mukavaa on ollut! Kiitos! Auringonpaistetta kevääseen!

Oravat

 • Kiitos vapaaehtoisille vetäjille seikkailijoiden ohjaamisessa. Tiistai illalle sattui harmittavasti toinenkin harrastus samaan aikaan joten jouduttiin vuorottelemaan molempien harrastusten kanssa.

Metsäsudet

 • Kiitos että mahdollistatte omalla vapaaehtoisella toiminnallanne lapselleni mitä loistavimman harrastuksen! Lapsi tykkää ja vanhemmat tykkää…kiitos!
 • Kiitämme monipuolisesta aktiivisesta partiotoiminnasta, joka päihittää muut harrastukset ja metsäsusien ryhmäytyminen on luonnistunut upeasti!

Seikkailevat ilvekset

 • Kiitos ihanasta ensimmäisestä partiovuodesta uuden sudenpennun kanssa !! 😍 Tästä se into partiota kohtaa vaan lähtee kasvamaan lisää.

Ilvekset

 • Lasse-Markus oli esimerkillinen vartionjohtaja, joka teki kasvateistaan yhteiskuntakelpoisia

Lämmin kiitos kuluneesta kaudesta Puijon Poikien (kokoontuminen tiistaisin klo 17.30) vetäjille hyvästä työstä.

Suuret kiitokset, Titta ja Minna, mahtavasta työstänne kaikkien ryhmien eteen. Teidän ansiostanne PuPa elää ja voi hyvin. Me PuPalaisten vanhemmat arvostamme todella korkealle!

Kiitos Kaisalle ja Miialle hyvästä yhteistyöstä

Voin vain kiittää hienosta sitoutumisesta tärkeään vapaaehtoistoimintaan, rauhallisuudesta, läsnäolosta ja hyvästä meiningistä, joka ryhmän akeloista välittyy. Partiosta on tullut parissa vuodessa lapselle rakas harrastus, jonne lähtee joka kerta mielellään. Kiitos!

Mikolle iso kiitos Mustekalojen luotsaamisesta ja huikeiden elämysten (kisojen ja leirien) mahdollistamisesta.

Kiitos erityisesti Mikko, Petra, Laura ja Ossi!!!!!!

Kiitos monipuolisesta, mielenkiintoisesta ja kasvattavasta partio-ohjelmasta. Lapsen mielestä partiossa on kivaa ja varsinkin leirit ovat suosikkeja. Ihanaa, että jaksatte suunnitella ja tehdä lapsille mielenkiintoisen harrastuksen.

Merikotkat

 • Kiva, että jaksatte suunnitella monipuolisen ja kiinnostavan ohjelman. Lapsen mielestä partiossa parasta on omat kerrat ja leirit.

Kiitos kaikille partiojohtajille ja muille aikuisille partiotoiminnan mahdollistajille! Teette arvokasta työtä!

Kiitos myös sidosryhmille ja yhteistyökumppaneille, mm Leppävirran seurakunta, Leppävirran kunta, Riistanhoitoyhdistys, Leijonat ja monet muut!

Kiitos kuluneesta kaudesta, kesä Kilpisjärven retkeä innolla odottaen ❤️

Kiitos Minna ja Enni viikko toiminnan pyörittämisestä ja miten jaksatte innostaa nuoria hyvän harrastuksen piiriin! Hannulle myös kiitokset taustatuesta! Kilpisjärvellä nähdään!!!

Kiitokset Sirpalle ja Maijalle. Jaksatte aina olla aurinkoisia!

Kiitokset Marille, joka aina hyväntuulisesti ohjaa nuoria mukavaan toimintaan.

Kiitos Niina, Jenni, Pauli ja Piia ♥️ meillä on mahtava tiimi 👍 innolla odotan meidän retkiä 🙌 meillä on myös ihanat partiolaiset ✨👍 T.Taija

Paljon kiitoksia partion vetäjille!

Kiitos Sinille ja Vesalle aktiivisuudesta ja positiivisuudesta!

Minna-Mari lippukunnan johtaja ja kaikessa mukana oleva henkilö. Kaikkien muiden kiireiden ja opiskeluiden keskellä ehtii hoitamaan Lepinkäisten asioita!

Kiitos!

Ketunpennut

 • Lämmin kiitos monipuolisesta toiminnasta ja mukavista koloilloista Ketunpentujen johtajille ja koko lippukunnan aikuisille!

Pommikarhut

 • Suuret kiitokset kaikille Pommikarhujen vetäjille mukavan toiminnan järjestämisestä!

Kiitos Eeva-Maria, Kristiina ja Anna

Kiitos Laura ja Suvi kun mahdollistatte vapaaehtoistyönä lapsillemme näin hienon harrastuksen täällä Vesannolla! Olette lämminhenkisiä, turvallisia, idearikkaita ja heittäytyviä ohjaajia!

Kiitos mahtavasta mahdollistamisesta! Olette aina positiivisia ja kannustavia. Tiedotatte hyvin. Lapset tykkää ja aikuiset pysyy kärryillä missä mennään 🙂👍🏼

Kiitos, että jaksatte harrastaa lastemme kanssa ja opetatte heille tärkeitä taitoja! Vanhempana Olen kiitollinen teille. 🙏

Kiitos innostavasta partiotoiminnasta ❤️Leirit ovat olleet mahtavia ja viikkotoiminta innostavaa.

Valtavan suuri kiitos kaikille arvokkaan toiminnan mahdollistajille!

KIITOS kaikille teille tarpojien johtajille, jotka olette ideoineet mukavaa ohjelmaa, että olette nyt kuunnelleen lasten toiveita ja suorittaneet partio-ohjelmasta merkkejä ja että jaksatte matkustaa opiskelupaikkakunniltanne pitämään partiota!

Ihana Oona! Kiitos kun olet jaksanut toimia samoaja-ikäisille johtajille mallina ja esimerkkinä, olet heitä kannustanut ja kehunut ja huippuna vielä saanut heistä toisen sitoutumaan johtamiseen

Kiitos Sini ja Allu kun otitte vastuun ryhmästä keväällä useamman viikon ajaksi. Palaute on ollut positiivista ja toivonkin, että jatkatte partiossa vielä tulevaisuudessakin!