Pukin konttiin partiolaisten aineeton lahja

Adventtikalenterimyynnin päättyessä alkaa partiolaisten toinen varainhankintatempaus, kun Partion ystävien aineettomien lahjojen kauppa on avautunut. Aineettomasta lahjasta on kaksinkertaisesti iloa: sinä saat kiitoskortin annettavaksi ystävällesi merkiksi aineettomasta lahjasta ja lahjoittamasi summa toimitetaan Partion ystävien rahastosta  sitä eniten tarvitsevalle.

Partion ystävien lahjavalikoimassa on lahjoja, jotka kuvaavat rahaston erilaisia käyttökohteita. Tänä vuonna valikoimassa on avustus Kajo-suurleirin leirimaksuun, harrastusmaksu vuodeksi sekä avoin summa. Erityisesti tänä vuonna tukea kerätäänkin Kajo-leirin stipendirahastoon, jotta mahdollisimman moni vähävarainenkin partiolainen pääsisi leirille ja saisi ikimuistoisen kokemuksen.

Tyttö pitelee myrskylyhtyä pimeässä illassa: osta aineeton lahja Partion ystäviltä

Mistä ja miten aineettoman lahjan voi ostaa?

Partion ystävien aineettomalla lahjalla on oma lahjakauppa osoitteessa partio.fi/aineetonlahja. Sieltä kuka vaan voi käydä ostamassa lahjan. Lahjakaupasta ohjataan ulkoiseen lahjoituspalveluun, jossa maksun voi tehdä turvallisesti yleisimmillä verkkomaksuvälineillä. Heti ostoksen jälkeen pääset tulostamaan tai tallentamaan kiitoskortin annettavaksi lahjan saajalle. Kauppa on auki vielä jouluaattona, eli viime hetken ostoskin onnistuu.

Keitä aineettomien lahjojen avulla autetaan?

Aineettomien lahjojen avulla kerätyt varat ohjataan Partion ystävien rahastoon ja sieltä eniten tarvitseville vähävaraisille lapsille. Leiristipendejä ja jäsenmaksuvapautuksia voi hakea taloudellisin ja sosiaalisin perustein. Tavoitteemme on kerätä vuosittain 65 000 euroa jäsenmaksuvapautuksia varten sekä 250 000 euroa Finnjamboree Kajon stipendeihin. Näin pystymme takaamaan partioharrastuksen jatkumisen vähävaraisille lapsille ja nuorille.

Partio on ollut minulle aina harrastus, jossa viihdyn ja saan olla oma itseni; jossa tapaan uusia ystäviä ja saan rentoutua ja pitää hauskaa. Olen kuitenkin useinkin joutunut jäämään leireiltä ja tästä partiofiiliksestä pois, kun perheemme sen hetkinen rahatilanne ei yksinkertaisesti riitä leirimaksuun.

OSTA AINEETON LAHJA