Saija Kivelä ja Petri Patronen johtavat seuraavat Johtajatulet

Kuvassa Saija ja Pete sohvan edessä

Saija Kivelä ja Petri ”Pete” Patronen on valittu seuraavien Johtajatulien johtajapariksi. Ainutlaatuinen johtajuusseminaari, Johtajatulet, järjestetään jo viidettä kertaa Hämeenlinnan Evon metsissä 25.-27.8.2023.

Suomen Partiolaisten hallitus on valinnut Saija Kivelän Samposista ja Petri ”Pete” Patrosen Kelopojista vuoden 2023 Johtajatulien johtajiksi.

Saija ja Petri ovat tunteneet toisensa jo vuosikymmeniä. Molemmat toimivat tällä hetkellä Pohjanmaan Partiolaisten koulutusryhmässä koulutusohjaajina. ”Ensimmäisen kerran olimme Miilulla -85 samassa savussa. Viime vuonna Pete pestasi Saijan Pohjanmaan Partiolaisten koulutusryhmään ja Saija pestasi Peten Kajolle Tuikkeen Tähti -keittiölle kympiksi”, Petri ja Saija kertovat.

Kajon keittiöpestin jälkeen Saija ja Petri ajattelivat, että haluavat tehdä parijohtajina jonkun pestin. Erään tiiviin partiotapahtumaviikonlopun jälkeen pitkällä ajomatkalla tuli puheeksi, että Johtajatulille etsitään tapahtumajohtajia.

”Vitsailtiin, että tehdäänkö tuo ennen piirileiriä. Seuraavana viikonloppuna jo innostuttiin pestistä oikeasti, kehiteltiin ensimmäisiä ideoita tapahtumateemaksi ja päätimme hakea pestiä”, Saija ja Petri toteavat.

Laadukasta johtajakoulutusta ja tilaa kohtaamisille

Saijan ja Petrin mukaan Johtajatulien konsepti on hioutunut hyväksi ja he haluavat pyrkiä säilyttämään vähintäänkin saman tason.

”Meille on merkityksellistä laadukas johtajakoulutus sekä se, että tilaa jää kohtaamisille. Toivomme, että Johtajatulista tulee lähestyttävä ja osallistava tapahtuma.”

Johtajatulien staabin rekrytointi pyritään avaamaan lokakuun loppuun mennessä ja muita pestejä tulee hakuun, kun staabi on valittu. Mikäli pestit kiinnostavat, seuraa rekrytointiviestintää partion kanavissa!