Sanna Uotila aloittaa järjestökoordinaattorina

Sanna Uotila aloittaa maaliskuussa uutena aluetyön järjestökoordinaattorina Hämeen Partiopiirissä. 

Sannan toimipiste on Hämeenlinnassa ja hänen alueitaan ovat Akaan, Forssan, Hämeenlinnan ja Riihimäen alueet. Sanna aloittaa partiotyöt 20.3.  

Sanna on koulutukseltaan bioanalyytikko (YAMK) ja opiskelee parhaillaan yhteisöpedagogin tutkintoa työnohessa. Sanna on pitkänlinjan partiolainen ja hänellä on kokemusta mm. lippukunnanjohtajan-, luotsin- ja jäsenrekisterinhoitajan pestistä sekä Hämeen Partiopiirin alueohjaajana toimimisesta. 

”Ajatus työskennellä partiossa oli ollut mielessäni jo pitkään. Yhteisöpedagogin opintojen myötä ja tämän paikan tullessa hakuun olin heti kiinnostunut. Nyt partiotöiden alkaessa odotan innolla vanhojen ja uusien tuttavuuksien tapaamista niin Hämeenlinnan, Forssan, Akaan ja Riihimäen alueilla. Mukavaa on myös päästä tutustumaan Suomen Partiolaisten henkilökuntaan laajemmin.” 

Sannan alueilla aiemmin toimineen järjestökoordinaattori Petri ”Lote” Loukon vastuulla on 20.3. alkaen Päijät-Hämeen lippukunnat, Lahden alueen partiolaiset sekä Kymenlaakson Partiopiirin lippukunnat.