Suomen Partiolaiset yhteistyöhön Tubeconin Vuoden tulokas -ehdokkaan Retki-Riikan kanssa

Suomen Partiolaiset on solminut Retki-Riikkana sosiaalisessa mediassa vaikuttavan Riikka Hakalan kanssa yhteistyösopimuksen. 

 – Retkiriikka-tili syntyi intohimostani luoda ainutlaatuisia makuelämyksiä luonnon keskellä, kertoo ammattikokki ja luonnonystävä Riikka Hakala sosiaalisen median tilinsä taustoista. Voimakkaasti kasvava @retkiriikka-tili tarjoaa inspiroivaa ja viihdyttävää retkeily- ja ruokasisältöä Instagramissa sekä TikTokissa.

– Retki-Riikalla keskiössä ovat herkuttelun ja retkireseptien lisäksi suomalainen luonto ja etenkin hauskapito, ja juuri sitä partiokin kavereiden kanssa on, summaa Suomen Partiolaisten hallituksen jäsen Niko Tamminen kysyttäessä vaikuttimia yhteistyöhön. 

Riikka on myös ehdolla Tubeconissa Vuoden tulokas -kategoriassa.

Yhteistyö alkaa Partioviikolla 23.4. ja kestää ainakin vuoden 2024 loppuun. – Olen enemmän kuin innoissani yhteistyöstä, sillä koen meidän arvojen kohtaavan täydellisesti ja olen iloinen voidessani esitellä partion monipuolista tekemistä, iloitsee Riikka.  

Vankkaa vaikuttajayhteistyötä

Suomen Partiolaiset eivät ole ensimmäistä kertaa vaikuttajia hyödyntämässä, sillä vahvaa yhteistyötä on tehty jo pitkään. Vuonna 2021 on toteutettu vaikuttajien kanssa mm. Ilmastoreppua, ja vuosittain yhteistyötä tehdään partiolaisten adventtikalenteriin liittyen.