Talousjohtajaksi Pia Schildt

Pia Schildt on aloittanut tammikuun alussa Suomen Partiolaisten talousjohtajana.

Pia Schildtin työtehtäviin kuuluu Suomen Partiolaisten talouden laaja-alainen suunnittelu ja seuranta. Hän toimii myös esihenkilötehtävissä talouden, projektien, kumppanuuksien ja varainhankinnan parissa työskenteleville partiotyöntekijöille. Pirkkalassa asuva Pia työskentelee sekä Helsingin Partioasemalla että Tampereen toimistolla.

Pialla on MBA-koulutus ja hänellä on vankka kokemus taloushallinnon tehtävistä niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Partiotöihin Pia siirtyi UKK-instituutista, jossa hän työskenteli talous- ja hallintojohtajana.

Partio on Pialle tuttu harrastus, sillä hän oli mukana Härmälän Ilvestytöissä pienestä sudenpennusta aina partiojohtajaksi asti. Ulkomaille muuton myötä harrastus jäi, mutta partiokipinä palasi Roihu-suurleirillä. Siitä lähtien Pia onkin ollut mukana Pirkkalan Pirkkojen ja Sotkapoikien toiminnassa.

”On hienoa päästä yhdistämään itselle tärkeä partioharrastus ja työ. Odotan innolla, että pääsen porautumaan Suomen Partiolaisten toimintaan talouden näkökulmasta sekä tekemään yhteistyötä kaikkien kanssa”, hän kuvailee.

Talousjohtaja Pia Schildt talvimaisemissa koiran kanssa.
Kuva: Pia Schildtin kotialbumi