Vaeltajatapahtuma Väreen jälki-ilmoittautuminen käynnissä

Vaeltajille suunnattuun Väre-tapahtumaan voi vielä lähteä mukaan osallistujaksi ja tekijäksi. Jälki-ilmoittautuminen on auki 23.5. asti. Väre järjestetään Ahtelan nuorisoleirikeskuksessa 23.–25. elokuuta.

Väre-vaeltajatapahtuman jälki-ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Ilmoittautuminen on auki 23.5. asti, joten enää ei kannata aikailla. Jälki-ilmoittautuminen on viimeinen tilaisuus tulla mukaan vaeltajien ikiomaan viikonloppuun!

Miksi Väreelle kannattaa tulla?

Edellisen kerran ainoastaan vaeltajille suunnattu tapahtuma järjestettiin vuonna 2018 Evon retkeilyalueella. On siis jo aikakin järjestää Väre uudelleen!

Tapahtuman teemana on tarjota vaeltajille taitoja muuttaa maailmaa ja antaa toivottavasti ajateltavaa vielä tapahtuman jälkeenkin.

Luvassa on monipuolista ohjelmaa vauhdikkaammista aktiviteeteista rauhalliseen mietintään.

Living library-ohjelmassa voi kuulla inspiroivia, ehkä jopa motivoivia tarinoita elävien kirjojen kertomana.

Partiotriathlonilla pääsee näyttämään kyntensä partiotaitojen parissa.

Ja mitäpä olisi partiotapahtuma ilman illan bileitä, kun Laivaston bändi pistelee parastaan!

Kaksi partiolaista sadetakeissaan Kajolla.
Kuva: Hanna Hämäläinen

Mukaan tekemään Värettä?

Väreelle etsitään myös innokkaita tekijöitä. Innostaisiko pesti esimerkiksi tapahtuman turvakymppinä tai ohjelmatiimissä iltaohjelmapäällikkönä?

Ilmoittautumisen yhteydessä voi kertoa, mikäli haluaa lähteä mukaan mahdollistamaan Värettä ja millainen pesti olisi kiinnostava. Kannattaa myös kurkata avoimet pestit. Tekijöiden ilmoittautumismaksu on 30 euroa.

Avoimet pestit Väreellä

Miten voi ilmoittautua?

Väreen jälki-ilmoittautuminen on käynnissä 23.5. asti ja mukaan voivat lähteä 18–23-vuotiaat partiolaiset ja ei-partiolaiset. Ei siis hätää, vaikka omat partiokaverit eivät pääsisi lähtemään, mukaan voi ottaa ystävän, joka ei ole vielä partiossa.

Parastahan on päästä näyttämään, mitä partio voi parhaimmillaan olla!

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa. Jälki-ilmoittautuminen maksaa partion jäseniltä 85 euroa ja ei-jäseniltä 95 euroa. Ilmoittautumisohjeet löydät Väreen verkkosivuilta.

Tutustu ilmoittautumisohjeisiin

Väre järjestetään Sauvossa, Ahtelan nuorisoleirikeskuksessa 23.–25.8. Tapahtumaan järjestetään yhteiskyytejä Tampereelta, Helsingistä sekä Turusta. Ilmoittautumisesta yhteiskyyteihin ja muista tapahtuman yksityiskohdista kerrotaan Väreen verkkosivuilla kesän mittaan.

Ota Väreen tilit haltuun myös sosiaalisessa mediassa!