Yleinen

Johtajatulet syttyvät 25.–27.8.2023 Evolla jo viidettä kertaa

Tämä on kutsu oivalluksiin, joita vain metsä voi tarjota. Lähtekää metsäretkelle johtajuuteen – ja kannustakaa lippukuntanne muutkin aikuiset mukaan!  

Ilmoittautumalla Johtajatulet-tapahtumaan takaatte itsellenne viikonlopun verran huippuluokan asiantuntijoiden puheita ja työpajoja ilman PowerPointeja sekä mahdollisuuden virkistyä luonnossa. Tulilla yhdistyvät johtajuudesta oppiminen, elämykset ja yhteisöllisyys. Jokainen voi löytää oman kipinänsä maailman parantamiseen. 

Ilmoittautuminen alkaa 6.3. 

Tapahtumaan voi ilmoittautua kevään aikana kahdessa aallossa. Early Bird -hinnan hyödynnät ilmoittautumalla 6.3.–4.4. Partiolaiset pääsevät tapahtumaan etuhinnalla, mutta kaikki täysi-ikäiset – myös EVP:t – ovat tervetulleita mukaan. Vaeltajaikäisten osallistumismaksu on muita edullisempi. Haluaisitteko tarjota nuorille johtajillenne inspiroivan kokemuksen? 

Lue lisää ilmoittautumisesta, hinnoista ja kulujen jakautumisesta.

Osallistukaa yhteiskuljetuksiin – ympäristö kiittää 

Partiolainen jättää maailman paremmaksi kuin millaisena sen löytää. Tämä koskee myös partiotapahtumien järjestäjiä ja osallistujia, se koskee Evon metsiä ja myös koko muuta maailmaa. Jotta voimme pitää huolta yhteisestä luonnostamme, olemme sitoutuneet pienentämään Johtajatulien hiilijalanjälkeä edellisiin Tuliin verrattuna.  

Tästä syystä tarjoamme Johtajatulilla kasvisruokaa ja tarjoamme yhteiskuljetuksia, jotta Tulille olisi helppo saapua myös muuten kuin omilla autoilla. Kartoitamme kiinnostusta yhteiskuljetuksiin ilmoittautumislomakkeella, ja tiedotamme kuljetuksista tarkemmin lähempänä tapahtumaa. 

Kohtaamisiin tulilla!