Yleinen

Joulukampanja tulee taas syksyllä!

Partiolaisten vuotuinen adventtikalenterin myyntikampanja alkaa jälleen lokakuussa. Kampanjan käynnistäminen lippukunnissa on syksyllä helppoa, kun valmistelut aloittaa hyvissä ajoin.

Lippukunnan kampanja käynnistyy kampanjapäällikön nimeämisellä. Kun kampanjapäällikkö on pestattu, on pestit syytä merkitä Kuksaan – näin kampanjapäällikkö saa kaiken tarvittavan tiedon pestinsä tueksi. Kampanjan tehtäviä on hyvä jakaa myös muulle johtajistolle: ainakin lippukunnan taloudenhoitajan ja viestinnästä vastaavan on hyvä olla mukana kampanjan valmisteluissa. 

Tonttumerkin saa 12 myydyllä kalenterilla 

Myynnin ohella partiolaiset voivat tavoitella tonttumerkkejä, joita jaetaan kiitoksena onnistuneesta myyntiurakasta. Perustason tonttumerkin saa tänä vuonna 12 myydyllä kalenterilla. Todelliset tehomyyjät palkitaan urakasta hopeisella (50 kpl) tai kultaisella (100 kpl) tonttumerkillä. 

Tämän vuoden adventtikalenterin on kuvittanut Christel Rönns. Hänen käsialaansa oli myös viime vuoden kalenteri, joka tuotti partiolaisille kaikkien aikojen ennätystuloksen: peräti 2,7 miljoonaa euroa partiotoiminnan tueksi.  

Adventtikalenterin myyntikampanja onkin tärkein vuosittainen varainhankinnan kampanjamme, jonka tuotoilla mahdollistetaan laajalti partiotoimintaa ympäri Suomen. Lippukunnan osuus jokaisesta myydystä kalenterista on 4,5 euroa.