Partiolaisten aineeton lahja tuo iloa koko ensi vuodeksi

Adventtikalenterimyynnin päättyessä alkaa partiolaisten toinen merkittävä varainhankintatempaus: Partion ystävien aineettomien lahjat ovat saatavilla! Aineettomasta lahjasta on kaksinkertaisesti iloa: sinä saat kiitoskortin annettavaksi ystävällesi merkiksi aineettomasta lahjasta ja Partion ystävien rahastosta lahjoittamasi summa toimitetaan sitä eniten tarvitsevalle.

Aineettomien lahjojen avulla kerätyt varat käytetään vähävaraisten lasten ja nuorten jäsenmaksuvapautuksiin. Kun ajat ovat epävakaat ja maailma ympärillä myllertyy, oma harrastus ystävineen antaa turvaa lapselle. Jokainen lahjoitus on tärkeä: harrastuksesta saa seikkailuja ja ystäviä koko vuodeksi.

Mistä ja miten aineettoman lahjan voi ostaa?

Partion ystävien aineettomalla lahjalla on oma lahjakauppa. Sieltä kuka vaan voi käydä ostamassa lahjan. Lahjakaupasta ohjataan ulkoiseen lahjoituspalveluun, jossa maksun voi tehdä turvallisesti yleisimmillä verkkomaksuvälineillä. Heti ostoksen jälkeen pääset tulostamaan tai tallentamaan kiitoskortin annettavaksi lahjan saajalle. Kauppa on auki vielä jouluaattona, eli viime hetken ostoskin onnistuu.

Ketä aineettomien lahjojen avulla autetaan?

Aineettomien lahjojen avulla kerätyt varat ohjataan Partion ystävien rahastosta eniten tarvitseville. Jäsenmaksuvapautuksia voi hakea taloudellisin ja sosiaalisin perustein. Tavoitteemme on kerätä vuosittain 65 000 euroa jäsenmaksuvapautuksia varten. Näin pystymme takaamaan partioharrastuksen jatkumisen vähävaraisille lapsille ja nuorille.

”Partiosta olen saanut rohkeutta toteuttaa itseäni, mutta myös oppia siitä, miten voisin ymmärtää toisia ihmisiä paremmin. Olen saanut kymmeniä kavereita ja lukuisia hyviä ystäviä, joiden kanssa voi palata hyvien muistojen äärelle pitkienkin aikojen jälkeen. Olen saanut vapauttaa luovuuteni ja ottaa vastuuta itseäni suuremmista asioista. Partio oli se tekijä, joka veti minut pois syrjäytymisvaarassa ja opetti kuuntelemaan itseäni ja luottamaan vaistooni.”