Anna Iso-Aholasta partiolaisten kumppanuuskoordinaattori

Anna Iso-Ahola (48) on valittu Suomen Partiolaisten kumppanuuskoordinaattoriksi. Koulutustaustaltaan Anna on VTM ja hän on työskennellyt aiemmin viestinnän, sidosryhmä- ja kehittämistyön sekä tapahtumatuotannon tehtävissä kulttuurin ja urheilun kentällä. Anna tuli partioon Olympiakomiteasta viestinnän vastaavan tuottajan tehtävästä.

Anna Iso-Ahola
Anna Iso-Ahola

Kumppanuuskoordinaattori on partiossa uusi tehtävä. Anna koordinoi ja hoitaa partion kumppanuustoimintaa ja yritysyhteistyötä – yhtenä esimerkkinä Value Based Leadership -koulutuksen yritysyhteistyö. Anna toimii yhteistyössä kumppanuusryhmän sekä Suomen Partiolaisten yhteiskuntasuhteiden ja johdon kanssa.

”Aivan mahtavaa on ollut aloittaa työt partiossa ja kumppanuustehtävissä – ja rytinällä on aloitettukin! Tavoitteenani on koordinoida ja pitää kasassa kumppanuustyötä, mitä partiossa jo tehdään sekä luoda ja rakentaa yhteistyössä muiden kanssa uusia, partion toimintaa ja arvoja tukevia kumppanuuksia. Yhdessä pystymme rakentamaan upean ja jatkuvasti kehittyvän kokonaisuuden, johon monet kumppanit ovat innokkaina tulossa mukaan”, kertoo Anna.

Yläkuva: Jaana Hopeakoski