Eskarin Partioviikko yllättää ja ihastuttaa myös vuonna 2024 

Partiolaiset kutsuvat tulevanakin vuonna kaikki Suomen eskarit mukaan partioviikon viettoon. Monipuolinen partioviikon materiaali tuo iloa tuhansien lasten arkeen joka kevät. Vuoden 2024 materiaali päivitetään opettajilta tulleen palautteen perusteella. 

Eskarin Partioviikon materiaali on luotu esiopetuksen opetussuunnitelman pohjalta. Kun opettaja tilaa materiaalin, saa hän materiaalin mukana opettajan oppaan, jossa partioviikon aktiviteetit on lajiteltu kätevästi opetussuunnitelman tavoitteiden mukaisesti.

Keräämme joka vuosi palautteita materiaalin tilaajilta ja tänä vuonna päivitämme materiaalin saamamme palautteen pohjalta. Lisäksi halusimme päivittää materiaalin kieltä. Senpä vuoksi tuttu Esikoulujen Partioviikko on jatkossa Eskarin Partioviikko.

Todella hyvin mietitty ja toteutettu vihko tehtävineen. Yllätti koko paketti todella positiivisesti. 

Palaute vuodelta 2023 

Moni esiopetusyksikkö tilaa materiaalin joka vuosi. Vaikka materiaalipaketti on pysynyt pieniä muutoksia lukuun ottamatta samana jo muutaman vuoden, ilahduttaa se uusia eskarilaisia uudestaan ja uudestaan. 

Aivan mahtava paketti taas kerran. Vaikka olemmekin metsäryhmä, niin silti opitaan aina jotakin uutta.

Palaute vuodelta 2023 

Partioviikon materiaalia voi käyttää osittain tai kokonaan, valtakunnallisen partioviikon aikana tai ihan silloin kuin esiopetusryhmälle parhaiten sopii. Osa esiopetusyksiköistä kutsuu paikalliset partiolaiset vierailulle esittelemään vaikkapa partiolaisen rinkan sisältöä. 

Erinomainen kokonaisuus, selkeä, hyviä vinkkejä, joita saattoi toteuttaa muun toiminnan lomassa. Vietimme partioviikkoa itse asiassa melkein yli kuukauden ajan!

Palaute vuodelta 2023 

Eskarin Partioviikon materiaali vuodelle 2024 on nyt tilattavissa! Tilaa materiaali 31.1. mennessä, niin lähetämme paketin alkukevään aikana.