Etäpartiopassi kaikille ikäluokille

Partion tapaamiset ja retket ovat tauolla, mutta partiotoiminta ei. Lippukunnissa ollaankin lähdetty aktiivisesti järjestämään jo monenlaista etäpartiotoimintaa. Petosen Polunetsijät Kuopiosta kehitti ryhmiensä toiminnan avuksi etäpartiopassin ja nyt tätä passia tarjotaan myös muiden lippukuntien käyttöön!

Kuva etäpartiopassista

Etäpartiopassi on tulostettava vihkonen, joka sisältää 16 erilaista partioaiheista tehtävää. Jokaiselle ikäkaudelle, aikuiset ja perhepartio mukaan lukien, on oma passinsa. Tulosta passi itsellesi ja lähde suorittamaan tehtäviä omatoimisesti joko kotona yksin tai vaikka perheen kanssa. Tehtäviä voi myös tehdä partiokaverin kanssa etäyhteydellä. Miten olisi vaikka yhteinen leivontahetki tai metsäretki videon välityksellä?

Tutustu etäpartiopassiin

Järvi-Suomen Partiolaisten Etäpartiopassin sivulla on myös materiaalia passin toteuttamiseen Instagramissa!

Tehtävien toteutusideoita kannattaa seurata Instagramista ja Facebookista @petosenpolunetsijat. Laita sinne myös omat ideasi, miten toteutat etäpartiota.
Instagramissa on myös mm. #etäpartiopassi -haaste, kannattaa siis seurata ja haastaa ystävät mukaan! Tägääthän julkaisuun myös @petosenpolunetsijat, jotta saadaan tietää, mitä etäpartiopassin avulla missäkin tehdään. Tägää mukaan myös oma lippukuntasi!

Etäpartiopassi toimii hyvin myös esimerkiksi kesälomalla!

Hauskoja hetkiä etäpartiopassin parissa toivottaa,

Petosen Polunetsijät ry – Kuopio
@petosenpolunetsijat