Finnjamboreen 2022 nimi ja ajankohta on päätetty 

Finnjamboreen suunnitelmat etenevät hurjaa vauhtia, ja leiritoimikunta on lyönyt lukkoon leirin nimen ja ajankohdan. Seuraava finnjamboree on nimeltään Kajo, ja leiri kohoaa Hämeenlinnaan Evon metsiin 15.23.7.2022.  

Pyörittelimme pitkään leiritoimikunnan kanssa monia nimiehdotuksia. Kajo oli mukana pohdinnoissa jo alusta lähtien, ja tuntui lopulta parhaimmalta vaihtoehdolta.” kertovat  leirinjohtajat Maria “Kerttu” Nikkari ja Janne Costiander. 

Kajo kuvastaa leiritoimikunnan mukaan tietynlaista toiveikkuutta, joka nousi yhdeksi keskeiseksi toiveeksi leirin nimeen liittyen aiemmin leiritoimikunnan kysellessä toiveita Instagramin kautta. Kajosta huokuu myös aiemmin partioneuvoston vahvistamat finnjamboreen tavoitteet: 

  • Finnjamboree luo uusia tapoja tehdä yleisötapahtumia kestävästi. 
  • Finnjamboree on mahdollisimman monen saavutettavissa. 
  • Finnjamboree on yhteinen, ainutlaatuinen ja kansainvälinen partioelämys. 
  • Finnjamboree kasvattaa osallistujansa ja tekijänsä tekemään vastuullisempia valintoja. 

“Seuraavan kerran Kajosta kuuluu kesällä, kun avaamme leirin päällikköpestit hakuun. Jos siis seuraavia askelia partiopolulle on etsinnässä, näiden mahdollisuuksien ohi ei kannata nukkua!” leirinjohtajat muistuttavat.  

Kajon etenemistä voi seurata sosiaalisesta mediasta @kajo_2022 sekä nettisivuilta www.kajo2022.fi, jonne leirin tekijät kirjoittavat myös blogeja suunnittelun eri vaiheista. Finnjamboree on Suomen partiolaisten kuuden vuoden välein järjestettävä leiri, joka kokoaa yhteen 15 000 partiolaista ympäri Suomen.