Ilmoita Koko Suomen partioilta hakusivustolle

Huhtikuussa partiolaiset levittäytyvät näyttävästi katukuvaan, kun valtakunnallista Partioviikkoa vietetään 22.–28.4.2024. Tiistaina 23.4. on aika panna retkikamppeet kasaan ja suunnata lähiluontoon maukkaan ruoan äärelle viettämään Koko Suomen partioiltaa! Lippukuntien ja partiopiirien on mahdollista ilmoittaa oma partioiltansa hakusivustolle ja kutsua kaikki mukaan.

Koko Partioviikon kantavana teemana on luonto sekä partiolaisten luontosuhde. Partioviikon kohokohtana on tiistaina 23.4. järjestettävä Koko Suomen partioilta, jolloin partiolaiset kerääntyvät lähiluontoon hyvän retkiruoan äärelle ja kutsuvat kaikki partiosta kiinnostuneet mukaan.

Nyt lippukuntien ja partiopiirien on mahdollista ilmoittaa oma Koko Suomen partioiltansa partion verkkosivuille ja kutsua muut mukaan omaan partioiltaansa. Hakusivustolle listataan partioillat ympäri Suomea, ja niitä voi hakea esimerkiksi postinumeron tai kaupungin perusteella.

Tapahtuma kannattaa lisätä mukaan hakusivustolle, jotta huhtikuussa pöydät notkuvat herkullista retkiruokaa ja väkeä saapuu paikalle sankoin joukoin. Omasta tapahtumastaan kannattaa pitää muutenkin ääntä: kertokaa tapahtumista koulussa, töissä, kauppojen ilmoitustauluilla, alueellisissa someryhmissä ja kaupunkien tapahtumakalenterissa.

Ilmoita oma tapahtumasi mukaan

Hakusivusto, jolle Koko Suomen partioillat listataan

Koko Suomen partioillan aikana Suomen Partiolaisten sosiaalisen median kanavissa jaetaan aktiivisesti tunnelmia illasta.

Koko Suomen partioillan tunnus sekä lyhty ja valoja metsässä.
Kuva: Eeva Helle

Partioviikko

  • Partioviikkoa vietetään keväisin viikolla, jolloin on partiolaisten suojeluspyhimyksen Pyhän Yrjön päivä. Pyhän Yrjön päivä, eli Yrjön nimipäivä on vuosittain 23.4.
  • Partioviikolla partiolaiset käyttävät partioasua tai huivia koko viikon – tällä tavoin voi tuoda esille omaa harrastusylpeyttä kouluissa ja työpaikoilla. Aikuisten kannattaa kertoa partioasun käytöstä ja toimia ylpeinä esimerkkeinä.
  • Partioviikolla järjestetään usein myös erilaisia palvelutempauksia ja tehdään partiota muutenkin näkyväksi.
  • Tutustu Partioviikkoon osoitteessa partio.fi/partioviikko.