Johtajatulille ilmoittautuminen alkoi hurjalla ryntäyksellä

Johtajatulet-metsäseminaari järjestetään taas tänä vuonna 27. – 29.8.2021 Evon retkeilyalueella. Ennakkoilmoittautuminen tapahtumaan alkoi 1.3. ryntäyksellä ja ylitti odotukset. Tapahtumajohtajat Milka Hänninen ja Mimi Rantanen iloitsevat tapahtuman suosiosta.

”Saimme ensimmäisenä ilmoittautumispäivänä huikean tuloksen, yli 600 ilmoittautumista! Odotamme tuhannen menevän rikki ensimmäisen viikon aikana. Ilmoittautuneista yli sadalla ei ole partiotaustaa,” kertoo Mimi.

Johtajatulia on suunniteltu tarkemmin viime elokuusta alkaen. Nyt tapahtumaa on tekemässä jo yli 60 vapaaehtoista. Vaikka etätekeminen ei koronatilanteen vuoksi ole optimaalista, porukka on kokoontunut yhdessä viikoittain etänä ja työstänyt hyvällä fiiliksellä tapahtumaa eteenpäin. Itsekin päivätöitä muualla tekevät Mimi ja Milka toteavat tällaisina aikoina olevan tärkeää, että on merkityksellistä ja motivoivaa tekemistä myös työpäivien ulkopuolella.

”Nyt jos koskaan on kysyntää empatialle ja hyvinvoinnille sekä kestävyyden eri ulottuvuuksien huomioimiselle niin yksilön kuin yhteiskunnankin päätöksissä. Toivomme, että voimme elokuussa kokoontua yhdessä Evon metsiin syventymään näihin teemoihin. Metsässä riittää onneksi tilaa turvaväleille ja suunnittelemme tapahtuman turvavälit ja hygieniaohjeistukset huomioiden”,  Milka korostaa.

Miten Johtajatulien suunnittelussa otetaan huomioon koronatilanne?

”Emme voi tietää, miltä maailma näyttää elokuussa. Haluamme uskoa kaiken kääntyvän parhain päin ja samalla valmistaudumme monenlaisiin vaihtoehtoisiin tilanteisiin ja rajoituksiin”, kertoo Mimi ja jatkaa: ”Arvioimme koronatilannetta säännöllisesti. Toukokuun lopussa teemme sen hetkisen tilanteen pohjalta päätöksen joko jatkaa tapahtuman järjestelyjä tai ikävimmässä tapauksessa perua tapahtuman. Seuraavan kerran tarkastelemme tapahtuman järjestämistä kesällä, ja lopullisen päätöksen tapahtuman järjestämisestä teemme elokuussa. Jos tapahtumaa ei ole mahdollista järjestää turvallisesti, perumme tapahtuman.”

Suunnittelu ja ilmoittautuminen kuitenkin etenevät täysillä, jotta tapahtumatuotanto pysyy aikataulussa. Nyt onkin oiva hetki ehdottaa tapahtumaan työpajanvetäjiä.

”Tarvitsemme kattavan tarjonnan puhujia ja työpajanpitäjiä, jotka voisivat puhua johtajuudesta, empatiasta, kestävyydestä tai hyvinvoinnista. Voit käydä ehdottamassa itseäsi tai suosikkejasi Johtajatulien nettisivuilla. Johtajatulien ohjelmatiimi ottaa yhteyttä saatuaan ehdotuksesi”, Milka vinkkaa.

Lisätiedot: https://johtajatulet.fi/