Kati Pankka aloittaa työt partion markkinoinnin ja varainhankinnan parissa

Kati Pankka retkelläKati Pankka aloittaa maanantaina 8.2. markkinointikoordinaattorina Suomen Partiolaisilla, keskittyen pääasiallisesti markkinointiin ja varainhankintaan liittyviin kampanjoihin.

Katille partio on ollut lähellä sydäntä jo pienestä pitäen: ”Tämä upea harrastus on näytellyt merkittävää roolia omassa nuoruudessani sekä luonut hyvän pohjan oman luontosuhteeni ja seikkailijamieleni kehitykselle. Nyt onkin aivan valtavan hienoa päästä työskentelemään tämän innostavan ja omia arvojani vastaavan järjestön riveissä.”

Aktiiviset partiovuotensa Kati vietti Helsingin Metsänkävijöissä ja järjestökokemusta on kertynyt lisäksi opiskelijayhdistyksen vastuutehtävistä sekä mm. tuottajan töistä pyöräilyä edistävässä yhdistyksessä. Työhistoriasta löytyy niin markkinointia kansainvälisisissä suuryrityksissä, reppu selässä reissaavan matkanjohtajan töitä kuin yrittäjyyttäkin. Elämänkokemuksista ilahduttavimpia puolestaan ovat maailmanympärimatkan, ulkomaan töiden ja opiskelujen lisäksi ihan kotimaankin lähiretket ja miniseikkailut.

”Odotan innolla uusia projekteja Partion parissa. Tuntuu kuin olisin palaamassa juurilleni monellakin tasolla. On vallan mainiota päästä hyödyntämään ammatillista osaamistani merkityksellistä työtä tekevään yhteisön hyväksi ja uskon oppivani paljon uutta tässä tehtävässä. Toivon tiimimme markkinointiviestinnän edesauttavan siinä, että mahdollisimman monille lapsille, nuorille ja aikuisille ympäri Suomen on mahdollista nauttia luontoystävällisestä, aktiivisesta ja kehittävästä harrastuksesta”, Kati kertoo.

Vapaa-ajallaan Kati viihtyy parhaiten luonnossa ja vesistöjen äärellä. Olipa kyseessä mikä vaan ulkoilu- tai vesiurheilulaji surffista avantouintin tai vaikka wakeboardingiin niin intoa oppia uutta piisaa. ”Vaikka taitotasoltani olenkin useimmissa lajeissa vallan keskinkertainen, niin uuden kokeileminen ja taitojen kartuttaminen piristävät mieltä aina.”  Suureksi intohimokseen Kati mainitsee myös suomalaiseen saunomiskulttuuriin ja yleisen elämästä nauttimisen. ”Aina valmiina pieniin ja suuriin seikkailuihin!”

Toivotamme Katin lämpimästi tervetulleeksi partiotöihin!