Kati Systä partion edunvalvonnan koordinaattoriksi

Kati SystäKati Systä on aloittanut 8.11. Suomen Partiolaisten edunvalvonnan koordinaattorina. Kati on pian valmistuva valtiotieteiden maisteri Åbo Akademista Turusta. Aiempaa vaikuttamistyön kokemusta hänellä on muun muassa Turun ja Varsinais-Suomen Eurooppa-toimistosta Brysselistä sekä ylioppilaskunnan hallituksesta. Kati on aiemmin työskennellyt myös ulko- ja oikeusministeriöissä.

Tehtävässään Kati tulee toteuttamaan ja kehittämään partion vaikuttamistyötä yhdessä partion vapaaehtoisten kanssa. Keskeisiä asioita ovat nuorisoalan edunvalvontatyön seuraaminen, vaikuttamisviestintä ja partion näkemysten esiin tuominen järjestölle tärkeissä asioissa. Tehtävään sisältyy myös aktiivista yhteydenpitoa ja yhteistyötä päättäjien, muiden alan toimijoiden ja partion lukuisten sidosryhmien kanssa.

Partiotaustaa Katilla on kotilippukunta Viinikan sinitytöistä Tampereelta sekä FiSSc:n samhällsgruppenissa toimimisesta. Hän toimii aktiivisesti myös mm. Eurooppanuorissa niin Suomessa kuin kansainvälisellä tasolla.

Ensi kaudella Kati pyrkii aktivoitumaan purjehdusharrastuksen parissa, mutta talvikauden harrastuksena on sukkien neulominen. Kati on innokas junamatkustaja ja vinkkaa mielellään hyviä junareissukohteita ympäri Eurooppaa!