Kumppanuuspäälliköksi Sanna Rajala

Sanna Rajala on aloittanut Suomen Partiolaisten kumppanuuspäällikkönä huhtikuun alussa. Hänen työnsä ytimessä on partion valtakunnallisten kumppanuuksien ja yritysyhteistyön edistäminen.

”Partio tekee arvokasta työtä lasten sekä nuorten parissa ja tarjoaa aikuisille mahdollisuuden vaikuttavaan vapaaehtoistyöhön. Haluan rakentaa merkityksellisiä ja vaikuttavia kumppanuussuhteita partion toiminnan tueksi. Partio on Suomen suurin nuorisojärjestö, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tarjoamme nuorille taidot muuttaa maailmaa”, Sanna Rajala sanoittaa työnkuvaansa ja sen merkitystä.

Koulutukseltaan Sanna on liiketalouden tradenomi, ja tällä hetkellä hän opiskelee työnsä ohessa YAMK-tutkintoa liiketoiminnan kehittämisen linjalla. Muutosjohtaminen ja inhimillisen johtajuuden kehittäminen ovat lähellä Sannan sydäntä.

Sannan tausta on julkisen puolen psykiatrian erikoissairaanhoidossa, jossa hän on päässyt tukemaan ja auttamaan sekä nuoria että aikuisia. Nyt hän on hypännyt innoissaan kohti harrastustoiminnan kehittämistä.

”On tosi innostavaa päästä kehittämään harrastustoimintaa, jolla on suuri merkitys nuorten hyvinvoinnille. Olen mielenkiinnolla tutustunut partion toimintaan ja on ollut kiva päästä osaksi yhteisöä, johon minut on otettu lämpimästi vastaan”, Sanna kuvailee aloitustunnelmiaan.

Vapaa-ajalla harrastukset näyttelevät isoa roolia Sannan elämässä. Hän harrastaa monenlaista liikuntaa kuntosalista joogaan ja pyöräilystä ratsastukseen. Hän on ollut lapsena myös muutaman vuoden partiossa.

”Harrastaminen on tärkeä osa arkeani ja tuo merkitystä elämään. Toivon, että jokaisella olisi mahdollisuus löytää itselleen sopiva harrastus, joka tuo arkeen mielekkyyttä!”

Kumppanuuspäällikkö Sanna Rajala.
Kuva: Sanna Rajala