Lauri Takala on aloittanut partioleiri Kimaran projektipäällikkönä

Lauri Takala on aloittanut 7.8.2023 Pääkaupunkiseudun Partiolaisten kesän 2024 piirileiri Kimaran projektipäällikkönä. Tehtävä on määräaikainen ja jatkuu 30.9.2024 saakka. Laurin tehtäviin kuuluu mm. projektin keskeisten toimintojen tukeminen, sidosryhmäyhteistyö sekä asiakaspalvelu ja projektin aikana Lauri tulee toimimaan tiiviissä yhteistyössä piirileirin johtajien ja leiritoimikunnan kanssa.

Lauri Takala
Kuva: Lauri Takala

Ennen tätä partioprojektia Lauri Takala on toiminut pitkään isännöitsijänä sekä liikkeenjohdon konsulttina. Laurilla on vankka 30-vuotinen partiotausta ja suurleireistäkin hänellä on luottamushenkilönä kokemusta jo viimeisen parinkymmenen vuoden ajalta.

”Erilaisten projektitoteutuksien kautta saavutetut vaikutukset ovat lähellä partion perimmäistä ydintä. On mahtavaa päästä osaksi suurta tekijäjoukkoa ja omalta osaltani mahdollistamaan hienon partiotapahtuman toteutumisen vastuullisesti ja osallistujaa innostaen”, Lauri kertoo.

Vuodesta 1991 partiota harrastanut Lauri viettää vapaa-aikaansa perheen ja ystävien kanssa. Parhaiten hän rentoutuu Evon nuorisoleirialueella eri tapahtumien rakennus- ja purkuleireillä.