LuotsiSatelliitti tarjoaa uusimmat ja ajankohtaisimmat vinkit luotseille

LuotsiSatelliitti tulee taas 24.10.! LuotsiSatelliitti on tarpoja-, samoaja- ja vaeltajaluotsien oma tapahtuma, johon tänä vuonna pääsee mukaan vaikkapa omalta kotisohvalta käsin. Joillakin paikkakunnilla on tarjolla myös livekatsomoita tapahtuman seuraamiseen.

LuotsiSatelliitti tarjoaa tuoreimmat luotseille suunnatut kuulumiset. Tänä vuonna ohjelmassa puhutaan johtajuuskasvatuksesta: partio kasvattaa hyvään johtajuuteen – miten partiokasvatuksessa huomioidaan lapsen ja nuoren nousujohteinen johtajuuskasvatus? Ryhmänohjaajakoulutus eli ROK on päivittymässä tänä vuonna ja osana LuotsiSatelliittia pohditaankin, mikä merkitys ROK:lla ja luotseilla on nuoren johtajan pestin alkutaipaleella.

Luvassa on myös kiinnostavaa asiaa ryhmäprosessista ja mitä luotsi voi tehdä luotsatakseen ryhmäprosessia. Lisäksi ohjelmassa on käytännön vinkkejä ja kokemusten jakamista saman ikäkauden luotsien kesken: valmistaudu jakamaan omia kokemuksia ja vinkkejäsi tai vain kuuntele, miten joku muu on luotsin tehtävää hoitanut. Päivän ohjelmassa kurkistamme myös tarkemmin niihin teemoihin ja materiaaleihin, jotka ovat juuri nyt ajankohtaisia kolmelle vanhimmalle ikäkaudelle.

Tervetuloa mukaan tarpoja-, samoaja- kuin vaeltajaluotsitkin sekä kaikki muut luotsaamisesta kiinnostuneet! Lue lisää ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan täällä.