Palvelukoordinaattoriksi Anna Blomster

Anna Blomster on aloittanut 9.8.2023 Hämeen Partiopiirin palvelukoordinaattorina. Annan toimipaikka on Tampereen Partiotoimisto.

Anna Blomster on aloittanut Tampereen Partiotoimistolla palvelukoordinaattorina Seija Vuohensillan jäätyä eläkkeelle. Koulutukseltaan Anna on filosofian maisteri Jyväskylän yliopistosta. Partioon Anna tuli puolentoista vuoden perhevapaan jälkeen.

Anna työskentelee osittain valtakunnallisessa palvelutiimissä. Lisäksi Anna toimii palvelukoordinaattorina Etelä-Karjalan Partiolaisille, Järvi-Suomen Partiolaisille, Hämeen Partiopiirille ja Kymenlaakson Partiopiirille vastaten mm. näiden piirien leirialuevarauksista.

Anna on paluumuuttaja Tampereen seudulle työskenneltyään viimeisimmäksi Jyväskylän yliopiston tiedemuseossa asiakaspalvelusihteerinä. Tiedemuseossa Anna teki asiakaspalveluun ja yleisöpalveluihin liittyviä tehtäviä, kuten museo-opastuksia, opintokäyntejä ja viestintää.

”Minulla ei ole minkäänlaista partiotaustaa! Paljon on siis uutta opittavaa”, Anna toteaa. Hän kertoo, että aloittelee työssä suurella innolla: ”Tosi mukavaa palata työelämään pitkähkön perhevapaan jälkeen, ja omaan työnkuvaan, uusiin työkavereihin ja partiomaailmaan tutustuminen innostaa.”

Vapaa-ajallaan Anna tykkää tanssia, lukea, kokkailla, liikkua luonnossa ja kiikaroida lintuja. Tällä hetkellä suurin osa vapaa-ajasta kuluu kuitenkin hiekkalaatikossa lapsen kanssa.

Kuva: Anna-Emilia Piirainen