Suomen Partiolaisten jäsenkokous järjestetään etäkokouksena

Suomen Partiolaisten seuraava varsinainen jäsenkokous järjestetään 14.-15.11.2020 etäkokouksena vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi. Kokousta voi seurata kaikille avoimen striimilinkin kautta.

Suomen Partiolaisten 16. varsinainen jäsenkokous järjestetään etäkokouksena 14.-15.11.2020. SP:n hallitus suosittelee voimakkaasti, että kaikki henkilöt osallistuvat jäsenkokoukseen etänä koronaviruksen leviämisen rajoittamiseksi. Hallitus on tehnyt esityksen jäsenkokouksen menettelytavoiksi.

Päätösasioina esimeriksi uusi strategia ja peruskirja

Kokouksessa päätetään kahden vuoden toiminta- ja strategiakausi 2019-2020. Jäsenkokous päättää esimerkiksi partion peruskirjan uudistamisesta ja partion strategiasta 2021-2026 sekä käsittelee sääntömuutoksen. Jäsenkokouksessa valitaan hallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat sekä partioneuvoston puheenjohtaja ja jäsenet ja varajäsenet.

Suomen Partiolaisten jäsenkokouksessa on 116 äänivaltaista edustajaa. Kullakin edustajalla on yksi ääni. Varsinaisten jäsenten edustaja- ja äänimäärät perustuvat Suomen Partiolaisten sääntöihin. Suomen Partiolaisten varsinaisia jäseniä ovat alueelliset partiopiirit ja valtakunnallista ruotsinkielistä partiotoimintaa järjestävä Finlands Svenska Scouter rf.

Kokoukseen tulee ilmoittautua etukäteen

Kokousosallistujien tulee ilmoittautua etukäteen partiorekisteri Kuksassa 4.11.2020 mennessä, jotta etäkokous ja etäkokouskokemus voidaan suunnitella mahdollisimman hyvin etukäteen.

Jäsenkokouksen kaikille avoin striimilinkki julkaistaan erikseen.

Lue lisää Jäsenkokouksesta ja tutustu päätettävänä oleviin asioihin:
https://www.partio.fi/suomen-partiolaiset/tietoa-meista/organisaatio/jasenkokous/