Susanna Ronkainen on aloittanut markkinoinnin suunnittelijana ja graafikkona

Susanna Ronkainen on aloittanut 13.1.2024 markkinoinnin suunnittelijan sijaisena Suomen Partiolaisilla. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus 30.9.2024 saakka. Susanna toimii keväällä myös graafikon sijaisena, kun Eeva Helle on opintovapaalla 18.3.–19.5.2024.

Susanna Ronkainen työskenteli aiemmin Pääkaupunkiseudun Partiolaisten viestinnässä, josta hän jatkoi Patricia Puhakan saappaisiin tekemään Suomen Partiolaisten markkinointia syksyyn 2024 saakka.

Sijaisuuden aikana Susanna vastaa muun muassa verkkosivukokonaisuuksista, Partioviikon suunnittelusta sekä pienemmistä markkinointitoimista.

Graafikon tehtävissä Susanna vastaa Suomen Partiolaisten taittotöistä, partion kuvapankista ja visuaalisesta ilmeestä esitteissä, somekuvapohjissa sekä muissa graafisissa materiaaleissa.

”Sain uskomattoman onnekkaasti jatkaa vielä Suomen Partiolaisten työyhteisössä. On ollut aivan ihanaa päästä jälleen oppimaan uutta ja kehittämään taitojaan – ennen syyskuun loppua ehtii tapahtua vaikka mitä, mistä olen ammatillisesti erittäin innoissani. Tätä sijaistamisajanjaksoa kuvaisin ennen kaikkea monipuoliseksi.”

Susanna on ehtinyt partiotöiden ohessa aloittaa cheerleading-harrastuksen ja espoolaistua. Hän on edelleen glitterin suurkuluttaja.

Susanna Ronkainen.
Kuva: Susanna Ronkainen