Viestinnän suunnittelijaksi Susanna Ronkainen

Susanna Ronkainen on aloittanut 10.5.2023 piiriviestinnän sijaisena Pääkaupunkiseudun Partiolaisissa. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus 12.1.2024 saakka.

Susanna Ronkainen hyppää juhannuksena perhevapaalle jäävän Nina Saarikankaan saappaisiin tekemään Pääkaupunkiseudun Partiolaisten viestintää. Sijaisuuden aikana Susanna vastaa muun muassa piirin uutiskirjeistä, nettisivuista sekä Heppu-lehden toimituksesta.

Koulutukseltaan Susanna on tradenomi ja viittä vaille valmis digitaalinen muotoilija. Hän on viimeksi työskennellyt viestinnän suunnittelijana Suomen Opiskelija-Allianssi – OSKU ry:llä. Partiomaailma on hänelle uusi, mutta järjestöviestinnän tehtävät sekä nuorten kanssa työskentely ovat tulleet tutuiksi OSKUssa ja sitä ennen ammattikorkeakoulun opiskelija-aktiivikentällä.

“Minut on otettu hurjan lämpimästi vastaan partiolla. Kun työilmapiiri on näin kannustava, saan kehittyä alani ammattilaisena ja antaa samalla oman osaamiseni partiotoiminnan kehittämiseen. Ninan jäädessä juhannuksena perhevapaalle olen saanut onnekkaasti perehtyä partion toimintaan ja työtehtäviin yli kuukauden – sukellan siis luottavaisin mielin edistämään partiotoimintaa pääkaupunkiseudulla ja odotan innolla uusia kohtaamisia syksyn vilskeessä, kun lippukunnat heräilevät kesälevoiltaan.”

Susanna on innokas sisustaja ja glitterin suurkuluttaja. Työarkea hän tasapainottaa uinnin parissa, kollaaseja askarrellen ja laulaen kaikkea countrysta musikaaleihin.

Kuva: Susanna Ronkainen