Vapaaehtoistuen asiantuntijaksi Joni Heikkinen 

Vapaaehtoistuen asiantuntijan sijaiseksi on valittu Joni Heikkinen, joka aloittaa tehtävässä 15.5.2023. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus 1.5.2024 saakka. 

Joni on aiemmin työskennellyt partiopiirien vapaaehtoistuen ja kasvatuksen parissa ja siirtyy tehtävään sisäisesti. Koulutukseltaan Joni on yhteisöpedagogi YAMK. 

Valtakunnallinen vapaaehtoistuen asiantuntijan työ sisältää vapaaehtoisten tukemiseen liittyvien toimintojen valtakunnallista koordinointia ja kehittämistä. Tehtävään kuuluvat mm. fyysiseen ja henkiseen turvallisuuteen liittyvät kokonaisuudet sekä vapaehtoisten aikuisten rekrytointiin ja pestissä toimimisen tuen suunnittelua ja toteutusta. Tehtävä sijoittuu valtakunnalliseen partiosisällöistä vastaavaan tiimiin.

”Odotan innolla, mitä tämä työ tuo tullessaan. Partiotyössä parasta ovat vapaaehtoiset ja heidän monipuolisen toimintansa tukeminen. Tykkään työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Partiossa on monenlaisia osaajia, joilta voi myös itse oppia uutta. Jokainen projekti ja työtehtävä on uusi oppimismahdollisuus. Mielestäni vapaaehtoisten toiminnan tukeminen on tärkeää, sillä hyvinvoiva vapaaehtoinen on järjestölle hyvä käyntikortti!” 

Joni on utelias ja sosiaalinen savolainen, joka vapaa-ajallaan tykkää maastopyöräillä ja pelata miniatyyripelejä. Toivotamme Jonin lämpimästi tervetulleeksi valtakunnallisen vapaaehtoistuen pariin ja samalla Sylville ilon ja seikkailujen täyteistä vanhempainvapaata!