Sylvi Otranen on valittu vapaaehtoistuen koordinaattoriksi

Tällä hetkellä kansainvälisten asioiden koordinaattorin sijaisena työskentelevä Sylvi Otranen siirtyy vapaaehtoistyön koordinaattorin sijaiseksi Iina Leppäahon jäädessä vanhempainvapaalle. Sylvillä on kokemusta kansalaistoiminnasta niin vapaaehtoisena kuin työntekijänä. Vapaaehtoisten tukena työskentely entistäkin tiiviimmin innostaa Sylviä.

”Jotta partio on jatkossakin paras paikka tehdä vapaaehtoistyötä, näen vapaaehtoisista huolehtimisen sekä jaksamiseen ja mielenterveyteen huomion kiinnittämisen äärimmäisen tärkeänä. Odotan saavani olla mukana kehittämässä edelleen käytäntöjä ja tapoja, jotka tekevät sekä pestauksesta että pestissä kasvamisesta ja jaksamisesta entistä helpompaa.”

Sylvi tulee työskentelemään vapaaehtoistuen valiokunnan ja sen alaisten ryhmien jäsenten kanssa ja erityisesti turvallisuus-, pesti- ja johtamisasioiden parissa.

“Olen valtavan iloinen ja innoissani mahdollisuudesta työskennellä vapaaehtoistuen koordinaattorina! On mahtavaa päästä kehittämään partion sitoutuneiden vapaaehtoisten tukea. ” hän lisää.

Olemme tosi mielissämme saadessamme pitää sympaattisen ja tehokkkaan Sylvin tiimissämme!


Vapaaehtoistyön koordinaattori Iina Leppäaho jää vanhempainvapaalle 13.11.

Kansainvälisten asioiden koordinaattori Jenni Viitanen palaa töihin vanhempainvapaalta 2.11.