Venla Monter partion hallinto- ja HR-päälliköksi

Venla Monter on valittu partion hallinto- ja HR-päälliköksi. Hän aloittaa tehtävässään 17.1.2022.

Venla Monter on Tampereen yliopistosta valmistunut hallintotieteiden maisteri. Hän on työskennellyt kolmen vuoden ajan Tampereen ylioppilaskunnan pääsihteerinä. Hallinto- ja johtamistehtävien lisäksi Monterilla on monipuolinen tausta projekti- ja viestintätehtävistä, ja hän on ylioppilaskunnan lisäksi työskennellyt esimerkiksi viestintätoimistossa ja tamperelaisten opiskelijoiden etuja edistävässä yhdistyksessä.

Hallinto- ja HR-päällikkönä Monter vastaa partion yhdistyshallinnosta ja henkilöstöprosesseista. Yhdistyshallinnon osalta tehtävään kuuluu esimerkiksi partion erilaisten ohjaavien dokumenttien valmistelua sekä valtionavustuksen hakemiseen ja sen käyttöön liittyviä tehtäviä. Monter toimii myös hallituksen ja partioneuvoston asiantuntijasihteerinä.

Henkilöstötyön näkökulmasta tehtäviin kuuluu partion henkilöstöprosessien kehittäminen, esihenkilöiden tukeminen erilaisissa henkilöstöön liittyvissä kysymyksissä sekä uuden henkilöstöorganisaation käynnistämiseen liittyvät tehtävät.

Monter on harrastanut partiota vaihtelevan aktiivisesti koko ikänsä, ja tehnyt erityisesti viestintään ja projekteihin liittyviä pestejä. Hän on toiminut Uudenmaan Partiopiirin Säihke 2017 -piirileirin viestintäjohtajana ja Johtajatulet 2021 -tapahtuman viestinnän sisältöpäällikkönä.

Vapaa-ajallaan Monter tykkää liikkua, nauttia hyvästä ruoasta ja kuunnella musiikkia.